Lig olduğu yerden devam ediyordu sırada bu sezon orta sıralarda bir konum elde ediceği ama bu haftaya kadar play-off durumunda mücadele eden.Büyükşehir belediyespor ile deplasmanda oynucaktım mütiş bir futbol oynayan takımımız.galibiyeti haketti.gerçekten çok çekişmeli geçti maç ve skkor 1-3

[/IMG]

İşte sezonun beklenen maçları arasında olan İzmir derbisi Altay Karşıyaka fazla söze gerek yok.mütiş bir futbol ama fark daha fazla olabilirdi.

[/IMG]

Önümüzde zorlu bir İstanbulspor deplasmanı var.Doğrusu gerçekten hakettiğim bir maçtı.Bu maçın skoru şöyle bir 0-6 idi.

[/IMG]

Ve 10 hafta sonundaki puan durumöu.

[/IMG]

3.sıradan 2. sıraya doğru gidiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar niye hiç mesaj yazmıyonuzz.Okunuyor ama mesaj yazılmıyor lütfen biraz mesaj yazın ben eleştirilere bile razıyım.Bu kadar buraya yazı yazmak ile uğraşıyom.Ama sadece bir mesaj yazmıyorsunuz.Lütfen yazın diğer başlıklardaki mesajları görünce çok üzüüyorum.Konumla ilgilenilmediğini düşünüyor.Emeğimin boşa gittiğini düşünüyorum.Lütfen yazın eğer mmesaj yazmıcaksanız.Demek oluyor ki ben boşa emek harcıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lig olduğu yerden devam ediyordu.Takımım son haftalarda mütiş bir seri yakalamıştı.İşte zor sayılabilecek bir maç idi.Çetin Aydın attığı tek golle maçı galibiyet ile tamamlamamıza yardımcı oldu.

[/IMG]

Ve kocaelispor maçı gerçekten çok çekişmeli geçen bir maçtı top bir o kalede bir bu kalede.Ama herr şey 2. yarı değişti.Rakip üsüste ataklar yaptı.Ama kaleci boukar izin vermedi.Hatta rakibimizin bir şutu vardı.Frikik ceza sahası yayından vurdu falsolu sol köşeye yerden hemde tam köşeye boukar topu elleriyle kurtardı.

[/IMG]

Ben bu maçlı kazanacağımı biliyordum.Ama bu kadar rahat olur mu?Be yaw rakip atak yapamadı neredeyse.

[/IMG]

İşte telekomspor maçı bu maçın beraberlik ile bitçeğini tahmin etmiştim.Çünkü hemen hemen aynı güçteydik.Yanlız 64.dakikada atılan gol ne yazıkki biraz şasdı rakip için.Kaleci boukar kimsenin olmadığını görünce kaleyi terk etti.Ve savunmanın sol kanadı tuğrul doğan balcı rakip tam vururken top ona çarparak sekti.Havada sekti kaleci boukar dokunamadığı için yavaşça gol oldu.

[/IMG]

Sadece bir gol Emre eren'in attığı tek gol bizi yıktı.

[/IMG]

Elazığspor ile yani muzaffer bilazer için ayrı bir önem taşıyan maç ile karşınızdayız maçta 6 gol attık.Ama 5 ini ofsayt gerekçesiyle saymadılar.4ünü muzaffer attı.Neyseki en azından serkan gedik'in golü sayıldı.

[/IMG]

Ve sezonun ilk yarısının kapanış maçı.A.Sebatspor maçı çok rahat bir galibiyet.

[/IMG]

işte debvre arası puan durumu

[/IMG]

Fortis türkiye kupası grup maçları başlayor.İlk maç fenerbahçe ile idi.Üst üste 3 maç daha yapıcam.

[/IMG]

Ve harika bir fikir buldum.Klub şuan borçta ve ben bunlları nasıl kurtarcağımı fenerbahçe maçında elde edilen syirciye baktım ve tanınmış klubler kupası yapmaya karar verdim.bu kupanın amacı klube para kazandırmak.Ve en azından kıtasal tanınan klubler ile yapacam.Bu kupay.

[/IMG]

ALTAY LİGİN İLK YARISINI İYİ BİR SONUÇ İLER BİTİRDİ.AMA FORTİS TÜRKİYE KUPASINDA YAPTIĞI MAÇI.KAYBETTİ.AYRICA EMİRHAN YURTSEVEN TANINMIŞ KLUBLER KUPASI ADLI BİR KUPA YAPICAK VE İTİBARI EN AZ KITASAL OLAN KLUBLER KATILICAK.KUPANIN AMACI KLUBE PARA KAZANDIRMAKTIR.BU FİKİR FENERBAHÇE MAÇINDA ÇIKTIĞINI BELİRTTİ.