Fatih Terim'le olmaz, böyle saçma bir kadroyu ben bile çıkarmazdım.

Rüştü neden oynadı anlamadım. En son Rüştü İtalya maçında oynadı, o gün bugündür bir tane maçta bile forma giymedi sakatlığından dolayı ve doğal olarak da formsuz. Yani böyle saçma bir seçim olamaz. Başka kaleci mi kalmadı Türkiye'de? Orkun, Serdar, Volkan, Hakan, Serkan, Özden gibi yetenekli kaleciler varken...

Hakan Şükür'de neden ısrar ediliyor anlamıyorum, kulübede Ümit Karan gibi bir golcü otururken?

Sabri mecburiyetten oynadı, Topuz'u tercih ederdim ben olsaydım fakat maalesef Topuz sakatlanmıştı.

Servet'in bir kez daha futbolcu olmadığını anladık. Yediğimiz golde yaptığı asistle baya hakaret yedi bizden. Seneye Galatasaray'da forma giyecek, Galatasaraylı arkadaşlara şimdiden Allah sabır versin.

Yunanistan ve Norveç maçlarında arkadaşlarıma katılıyorum. Kalecilerin hediyesiyle 4 puanı aldık. Euro 2008'e katılamayız böyle gidersek, yine sonumuz hüsran olmasın.

Ersun Yanal başta olsa hemen basın istifa istifa diye bağırırdı, Ersun Yanal'ı eleştirirdi, bakalım yarın basın ne yapacak, kimi eleştirecek, hiç sanmıyorum Terim'i eleştireceklerini. Zamanında Yanal'a yapılmadık kalmamıştı.