1 ile 30 arası toplam 309 sonuç

Konu: Football Manager 07 Kurulum Kılavuzu [Flash Anlatım]

Hybrid View

arkadaşlar ben dediğiniz dil ayarlarını yaptım.ancak fm07 nin setup ında "processing" dediği yükleme hiç bitmiyor.
    birkaç arkadaş daha yazmış cevap göremedim,lütfen yardımcı olun.
    ben hatanın kaynağı olarak java dan şüpheleniyorum,ancak java.com daki direkt java kurulumundan yapamıyorum,hata veriyor.sun.com dan indirip kurduğum, pc mde java re1.6.0 var. sanırım şuan 6.1 var.ama indiremiyom
    hata bundan mı?ya da ne?lütfen yardım..

Post yardım edin!!!fmsiz kaldım

abi oyunu yüklemeye başlamadan bişey çıkıyo ismp diye bi dosya istiyo acaba nasıl düzeltcm bilen varsa ben burdayım [email protected]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tam yuklemeye baslarken next falan yazcagi yere null yazip hata veriyo lutfen yardim edin

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by fmcanavari View Post
    abi oyunu yüklemeye başlamadan bişey çıkıyo ismp diye bi dosya istiyo acaba nasıl düzeltcm bilen varsa ben burdayım [email protected]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tam yuklemeye baslarken next falan yazcagi yere null yazip hata veriyo lutfen yardim edin
    Dil ayarını yaptın mı ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Dil ayarını yaptın mı ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105
    evet yaptım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yaptım bundan önce bi yama yüklemiştim ondan sonra oldu hep
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    abiler benim sorunum setup işlemleri çıkması gereken yerde next falan yazan yerde ''null'' diye bişey yazıyo we sadece cancel tuşu açık abi tatilde yaklaşıyo lütfen yardım
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by baris91ka View Post
    arkadaşlar ben dediğiniz dil ayarlarını yaptım.ancak fm07 nin setup ında "processing" dediği yükleme hiç bitmiyor.
    birkaç arkadaş daha yazmış cevap göremedim,lütfen yardımcı olun.
    ben hatanın kaynağı olarak java dan şüpheleniyorum,ancak java.com daki direkt java kurulumundan yapamıyorum,hata veriyor.sun.com dan indirip kurduğum, pc mde java re1.6.0 var. sanırım şuan 6.1 var.ama indiremiyom
    hata bundan mı?ya da ne?lütfen yardım..
    arkadaşlar!
    kendi sorunumu kendim çözdüm.eğer yukarıdaki sorunla karşılasırsanız javanın son sürümünü indirin.bu indirme işleminde firefox kullanıyorsanız sorun çıkabilir.bu yüzden "internet explorer" kullanmanızı tavsiye ederim.

Mesaj Yetkileri