-
03.Haziran.2007, 14:39
Galatasaray Fortis türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Manisaspor karşısına favori olarak çıkıyordu. Maç öncesinde Büyük Kaptan, takımını topladı. İşte geçen konuşmalar:
Bülent: Hadi beyler, taraftarlar için bu maçı kazanacağız. Bu arada Hugo'cum, sözünü unutmadım.
Higuain: Tabi hocam, bu maç izleyin beni. Yalnız ağzınızı kapayın da sinek kaçmasın
.
Hakan: Bülent yahu, moralim bozuk kaç maçtır gol atamıyorum.
Bülent: Ben seni gol atman için oynatmıyorum ki, gol atıp atmaman hiç önemli değil. Çık, aslanlar gibi oyna, bu bana yeter.
Hakan: Teşekkürler hocam.
Ümit Karan: (İçinden) Bunu bana desen ne vardı Bülent Hoca? (Dışından) Hocam ben de oynayım mı?
Bülent: Sen yolunu buldun zaten Ümit Siemens reklamları sana yeter.
Tüm Takım: 
Ümit: 
Bülent: Neyse beyler, 2 dk. içinde çıkmazsak Adnan Polat gelir valla.
Galatasaray maça hızlı başlamıştı. 6. dakikada Higuain sözünü tuttu. Ama Higuain resitali yeni başlatmıştı. 8. dakikada Higuain bir kez daha sahneye çıktı. Daha sonra 27. dakikada Şener Askaroğlu takımının ilk golünü attı. Fakat Higuain'in durmaya niyeti yoktu. 38. dakikada maçın skorunu belirledi: 3-1

Maç Sonu:
Bülent: Bravo beyler iyi oynadınız. Hugo, sen gel bir yanıma seninle özel konuşacağım. Takım , dağılabilirsiniz.
Tüm Takım: İyi akşamlar hocam.
Higuain: (Hocasının yanına giderek) Ya hocam nasılmış ama, günümdeydim dimi? 
Bülent: Ben de onun için çağırdım seni. Madem ben bir beklerken sen 3 attın, benim de sana bi kıyak geçmem gerekiyor. Hadi hazırlan, Kokoreç yemeye gidiyoruz.
Higuain: Kokoreç ne hocam?
Bülent: Elinin körü. Tövbe Tövbe. Neyse yürü. Görürsün birazdan.
Böylelikle maçın kahramanı Higuain, Türklük'ün en büyük gururlarından birini yaşamış oldu: Kokoreç!
Bakalım Higuain Türk olup şahadet getirecek mi? Bunu en erken 5 yıl sonra öğreneceğiz. Daha yakın tarihe dönersek, Galatasaray önündeki maçlarda neler yapacak? Galatasaray Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu'nda kimle eşleşecek? Birazdan buradayız.....
Mesaj Yetkileri