Sayfa 122 / 367 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
3,631 ile 3,660 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Tam bir hayal kırıklığı. Ranieri çok kötü bir teknik direktör, Juventus'a yakışmayacak birisi. Deschamps'tan daha iyi bir teknik direktörün gelmesi bekleniyordu ama Deschamps'tan bence çok daha alt seviyede olan bir teknik direktör başa getirildi.

Del Piero çıkarsa takımı, taktik verse, daha başarılı olur Juventus. Yazık valla, kötü seçim olmuş. Seneye şampiyonluk zor gibi gözüküyor bu hocayla.

Van Den Borre iyi transfer, hepimizin FM'den tanıdığı bir isim, kaliteli transfer olmuş.

Totti gerçekten Dünya Kupasında elinden gelen her şeyi yaptı. Avustralya'ya attığı son dakika penaltısı olmasa belki şampiyon olamayacaklardı.

Totti bana göre dünyanın en iyi oyuncularından birisi hala, bu sene Seri A'da gol kralı olarak ve Altın Ayakkabı'yı alarak bunu zaten ispatladı. Forvet olmamasına rağmen iyi bir golcü olduğunu gösterdi.

İtalya Milli Takımında onun yerini doldurabilecek oyuncu yok şu anda. Veliahtı Cassano olabilir ama o da Real Madrid'e giderek kendine yazık etti ve forma da bulamıyor orada. Milli takıma gitmesini isterdim ama kendi tercihi, küstürdüler onu.

Trapattoni'nin Totti ile ilgili çok güzel ve doğru bir sözü var:

"Totti oynamak istiyorsa, heyecanlıysa Dünya üzerinde O'nu durdurabilecek birini tanımıyorum. İtalya Milli Takımı'nı sürükleyecek ve liderlik yapabilecek tek isim Totti'dir." (Giovanni Trapattoni)

hadi hayırlısı adam geniş kariyerli bakalım juveyi eski günlerine döndürebilecekmi

bir futbolcu bir takım demek değildir onun yeri mutlaka dolar (fm deki sözlerden biri)

fm 2008 de vermezler artık kolay kolay.çok iyi bir transfer olmuş

Sampiyonluk zordu,bu karardan sonra imkansiz oldu.

Ranieri´yi begenmiyorum.Juve seneye ilk 3e zor girer kanimca.

Daha iyi birini bulmaliydilar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk 5 zor bence.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İlk 5 zor bence.
    Yok düşmemeye oynar

Juventus antrenörsüz zaten ilk 4 e girer.Chelsea'de kurduğu şu an Mourinho'nun kaymağını yediği takım gibi bir takım kurması için geldi.

ivan Misafir

Klasik Uruguay Defans Oyuncusu---Kasap Dedikleri lugano monteronun karşısında kedi kalır

Fiorentina git gite eski iyi haline dönüyor... Çok iyi kadroları vaR..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fm'de tanıyorum orada harika idi bakalım italya futboluna ayak uydurabilecek mi

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Vanden Borre bence isabetli transfer.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Uğuray1907 adlı arkadaşıma katılıyorum.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Juventus'un seneye işi zor.

1. Milan
    2. Inter
    3. Roma
    4. Fiorentina olur.

Ranieri gibi kötü bir antrenörü başa getirmek çok büyük hayal kırıklığı. Chelsea'yi rezil etti o kadroyla.

Default Milan, Gilardino'yu gözden çıkardı

Milan, Gilardino'yu gözden çıkardı
    İtalya'nın Milan Kulübü, golcü oyuncusu Alberto Gilardino'yu 24 milyon EURO karşılığında satış listesine koydu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan AC Milan'ın asbaşkanı Adriano Galliani, Alberto Gilardino'yu 24 milyon EUR getiren kulübe satacaklarını açıkladı.

Galliani, takımın Gilardino'ya olan inancının devam ettiğini, ancak İtalyan futbolcunun son zamanlarda yaptığı açıklamalar nedeniyle 24 milyon EURO'yu getiren kulübe satılacağını söyledi.

Adriano Galliani, ''Son zamanlarda yaptığı açıklamalar hoşumuza gitmiyor. Eğer mutsuz olmaya devam edecekse ve farklı bir takıma transfer olmak istiyorsa onu bırakacağız. Fakat bize 24 milyon EURO'yu getirene'' diye konuştu.

Galliani, Gilardino'yu almak için Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih ve bir kaç İngiliz kulübün parasının yetebileceğini de sözlerine ekledi.

Alberto Gilardino, Serie A'da bu sezon 12 gol atmayı başarmış, ancak Milano ekibinde tam olarak mutlu olmadığını açıklamıştı.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

24 m euro....Kimse vermez bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tam Isabet ..... 12'den

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basarili olcagina inanioruz

Del Piero_10 Misafir

Milan'a gitmesi hataydı zaten.Milan,Juventus'lu olduğunu açıklayan adamı sırf Juventus'a gitmesin diye almak için bir çuval para verdi ama balon patladı işte.24 milyon kimse vermez,aldığının yarısı fiyatına satılır.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Default Adebayor Milan'a

İtalyan kaynaklarına göre, Arsenal'in golcüsü Emmanuel Adebayor Milan ile anlaştı. Bu transferin önündeki tek engel, Milan'ın Arsenal'in istediği 40 milyon euroyu çok bulması.

Milan'ın 15 gündür dünya klasında bir forvet almak istediği biliniyordu. Hatta Ancelotti, Amauri, Eto'o, Adebayor veya Drogba'dan birini alacaklarını iddia etmişti.

Amauri'nin Juventus'a transferiyle birlikte İtalyan kaynaklar Milan'ın Adebayor ile anlaştığını yazdı. Şimdi bu transferin önündeki en büyük engel Arsenal'in istediği 40 milyon euro. Berlusconi ve Galliani bu fiyatı daha aşağıya çekmeye çalışıyorlar.

Bilindiği gibi yazın hemen başında Flamini de Milan ile anlaşmıştı. Hleb'in ayrılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Eğer Adebayor da ayrılırsa Arsenal yeni sezon öncesi oldukça sıkıntıya girecek gibi görünüyor.(goal)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Milan geriye mi gidiyor bana mı öyle geliyor?Daha iyisini alabilir Milan.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Milan geriye mi gidiyor bana mı öyle geliyor?Daha iyisini alabilir Milan.
    Adebayor Muhteşem Bir Oyuncu.. İnşallah Alabilir Berlusconi ve Galliani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben de alınması taraftarıyım pippo yaslandı gilardino gitti ronaldo ne alemde belli değil pato'nun yanına çok iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

ii transferler yapıyolar eski günlere dönebilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Milan'a gitmesi hataydı zaten.Milan,Juventus'lu olduğunu açıklayan adamı sırf Juventus'a gitmesin diye almak için bir çuval para verdi ama balon patladı işte.24 milyon kimse vermez,aldığının yarısı fiyatına satılır.
    madem juveli ise gitsin juveye orda iş görür bnce

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Ertuin View Post
    ii transferler yapıyolar eski günlere dönebilirler
    Eskiden oldukları yer şu an oldukları yerden farklı değildi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Eskiden oldukları yer şu an oldukları yerden farklı değildi zaten.

düşündümde dediğin dogru

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok iyi bir transfer olur ama bence o açmaz çözülemeyecek, aynı yüzden ronaldinho da alınamadı, bence milan o parayı vermeyecek, arsenal ısrar edecektir, ayrıca wenger ne planlıyor anlamıyorum, çözemedim ama, adebayor da giderse sanırım çok bomba transferler yapması gerekecek takımı yavas yavas dağıtıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

uefa yı alır bizim çocuklar

Mesaj Yetkileri