Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Şampiyon Olur?

Voters
104. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 36.54%
  • Galatasaray

41 39.42%
  • Beşiktaş

25 24.04%
1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: Turkcell Super Lig Hiç Bitmesin

Hybrid View

Galatasaray'da Çağrı Zorkol sesleri

Galatasaray'ın ligdeki kötü gidişine "dur" demesini sağlayacak olan teknik direktör bulundu: Çağrı Zorkol!

Adnan Polat'ın dün gece geç saatlerde Çağrı Zorkol ile görüştüğü ve prensipte anlaştığı ortaya çıktı. Gökay Kanmazalp'in yerine düşünülen Çağrı Zorkol'un Galatasaray'ı şampiyon yapabileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Gökay Kanmazalp'in sözleşmesini tek taraflı fesh etmek isteyen Galatasaray yönetimini, Kanmazalp'in 1 milyon Pound'luk tazminat ücreti düşündürüyor.

Bir grup Galatasaray taraftarı da internette Çağrı Zorkol'un başa geçmesini destekliyor ve bunun için yakın bir zamanda site açmayı bile düşünüyor.

FOTOSPOR

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Galatasaray'da Çağrı Zorkol sesleri

Galatasaray'ın ligdeki kötü gidişine "dur" demesini sağlayacak olan teknik direktör bulundu: Çağrı Zorkol!

Adnan Polat'ın dün gece geç saatlerde Çağrı Zorkol ile görüştüğü ve prensipte anlaştığı ortaya çıktı. Gökay Kanmazalp'in yerine düşünülen Çağrı Zorkol'un Galatasaray'ı şampiyon yapabileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Gökay Kanmazalp'in sözleşmesini tek taraflı fesh etmek isteyen Galatasaray yönetimini, Kanmazalp'in 1 milyon Pound'luk tazminat ücreti düşündürüyor.

Bir grup Galatasaray taraftarı da internette Çağrı Zorkol'un başa geçmesini destekliyor ve bunun için yakın bir zamanda site açmayı bile düşünüyor.

FOTOSPOR
    KAYIP KENTİN YAKIŞIKLISINDAN SERT CEVAP
    Gazetelerdeki transfer haberleri hakkında bir açıklama yapan Çağrı Zorkol; kendisinin çok rahat olduğunu ve asla bir Türk takımı çalıştırmayacağını çünkü herhagi bir Türk takımının isteklerini karşılayamayacağını belirtti. İşte Çağrı Zorkol'un açıklamaları :

"Bu açıklamalarda doğru olan tek şey benim koyu Galatasaraylı bir taraftar oluşum. Diğer herşey yalan. Haa bir de Özhan Bey'le konuştuk bu doğru! Fakat anlaşamadık. anlaşabileceğimizi de düşünmüyorum. Zaten Galatasaray haricinde Türkiye'de başka takımla çalışmam. Özhan Bey cimribir başkan olduğu için ve başarıyı bu kısıtlamalarla halletmem gerektiğini bana söylediği için kısaca futbol konusunda kafamız onun hiç bir zaman uyuşmayacağı için bu teklifini reddettim. Şuanda Kayıp Kent'teki evimde ailemle birlikte huzurlu bir hayat yaşıyorum. Bu böyle de devam edecek. Lütfen dedikodulara inanmayın..

Saygılarımla;
    Çağrı Zorkol"

Mesaj Yetkileri