Quote Originally Posted by senderson View Post
Değişmezsede çekerim giderim.Böyle bir yerde işim yoktur..
Biz seni defalarca atacak raddeye gelmişken hep sitede tuttuk, nedved tekrar çıkarıldı ama buyur tutan bulunmuyor seni.

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
Yayerim özürünü! Ben gelip burda söveyim sonra özür dileyip çıkayım işin içinden!
Şimdi sen bilir misin bilmiyorum ama bir suç işleyen o suçu işledi diye toplumdan soyutlanır islah edilmezse, itilir kakılırsa suç işlemeye devam eder.

Ayrıca Cihan'ı uzun zamandan beri tanıyoruz. Küfür içeren o kısaltmayı bilerek ve isteyerek oraya yazmadığına da eminiz ama siz çok tepki gösterince siteden atmak zorunda kaldık.

Devlet bile hırsıza, tecavüzcüye, katile af çıkarırken biz niye "yaşı dolayısı ile yaptığı yanlışlıktan pişman olan" bir kişiyi geri almayalım. Yaptığı şeyin ne kadar büyük bir olay olduğunu tepkileri görünce anladı zaten, utandı, sıkıldı, durumun vahametinin farkına vardı. Bu bile bir öğretidir, hayatı gösteriştir. O, yaptığı şeyin sadece bir slogan olduğunu düşündü. Bizim için de çok ağırdı ama sonuçta Cihan bunun ağırlık derecesini ölçemedi. Niyet kötü değildi fakat yaptı bir yanlışlık cezasını çekti...

Herneyse siz böyle davranmaya devam edin, ben burada fazladan kalanları, huzursuzluk yaratanları ve bu halde bizim insiyatifimizle kalanları zaten biliyorum. Bundan sonra kendilerine taviz verilmeyecek ve kendilerini forumda tutmak için özel çaba sarfetmeyeceğiz.