1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Kaç lig açık ?

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Default Kaç lig açık ?

kaç lig açıyorsunuz FM oynarken ?
    bende 19 lig açık (9 ulusun). peki ya sizde ?
    ne kadar çok lig açarsam oyun o kadar ayrıntılı oynuyor ve bu da benim hoşuma gidiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    34

genelde sectigim ligin dısında turkiye italya ispanya brezilya ingiltere secerim ama max 6 lig secmeye dikkat ederim bide fildişi sahillerinden ve brezilyadan butun oyuncuları yuklerim
    arada 100. mesajım hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

ben 6 ülke seçerim ( seçeceğim takımla birlikte )

italya,ingiltere,almanya ve Türkiye olmak üzere 4 lig seçiyorum. sistemim ancak bunu iyi düzeyde kaldırıyor daha fazla seçtiğimde kasıyor bende böyle idare ediyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

oyunu oynadığınız sistemin özelliklerini (işlemci hızı ve ram özellikle) daha faydalı olur.

Ben Centrino 1.5 Ghz işlemcide, 512 RAM ile 5 ülkeden 8-9 lig açıyorum. İki maç arası olan süre(1 hafta varsayarak) 1 dakikayı geçmiyordur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

bir de şu nokta var, ne kadar az lig açarsanız oyun o kadar dengesiz gelişecektir. Sözgelimi şu anda ABD ve Türkiye ligleri açık bir oyunda iseniz 6-7 sezon sonra dünya kupası finali bu 2 ülke arasında olabilecek kıvama gelebiliyor oyun. O yüzden detaysız da olsa, açabildiğiniz kadar ligi açmanız yararlı olacaktır.

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Esasında çok lig açmak daha zevkli ama ben çok uzun oynamadığım için bi takımla(en fazla 6-7 sezon) - (tabi FM2006 için geçerli bu) sadece 1 LİG açıyorum o da Serie A oluyor.

Yaklaşık 1 gün ve öbür günün sabahında 1 sezon bitirebiliyorum.

2 bilgisayarda oynuyorum:

P 1.7 512 MB
    P 2.4 512 MB

Angry

ahhh ahhhhhh bende sizin gibi 6-7 lig seçmek isterdim ama bilgisayar aşırı yawaş çalışıo oyüzden sadece 1 ülkeden 2 lig seçiyorumm

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Türkiye,Brezilya,Almanya,ABD,Ingiltere,Fransa,Gall er,İskoçya,İspanya,Arjantin,Portekiz.Hepsinin tüm ligleri açık.En çok Fb de 4-5 sene şampiyon olup Brezilya 3.ligine gitmeyi seviyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4 ulustan 8 lig açık bende ispanya,ingiltere,italya ve Türkiye uluslar ama ingiltere yi oynamak için açmadım sadece takip ediyorum oynanmaz çünkü o ligde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

Quote Originally Posted by Tolga Kaprol
    oyunu oynadığınız sistemin özelliklerini (işlemci hızı ve ram özellikle) daha faydalı olur.

Ben Centrino 1.5 Ghz işlemcide, 512 RAM ile 5 ülkeden 8-9 lig açıyorum. İki maç arası olan süre(1 hafta varsayarak) 1 dakikayı geçmiyordur.
    benim sistemin özellikleri 1 GB RAM P 4 2.66 ghz ben kaç lig ve ulus seçmeliyim ??

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by can777
    benim sistemin özellikleri 1 GB RAM P 4 2.66 ghz ben kaç lig ve ulus seçmeliyim ??
    benim sisteminde özellikleri neredeyse aynı sadece tek fark benimki P4 3.0..Ben 6-7 ülkeden 9-10 lig açıyorum sende öyle yaparsan sorunsuz çalışır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

sağol demirhanbey

Fazla ligde oyunun zevki daha iyi çıkıyor benimkinde 7 ülkeden 9 lig yüklü çokda zevkli oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

sadece oynadığım ligi açarım

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by sanalman_34
    sadece oynadığım ligi açarım
    öyle yapınca da oyun ileride çok kısır oluyo ya

7ulke 8lig
    arjantin ve brezilya yı hep secerim

p4 1.7 @ 2.0Ghz - 512 MB ddr Ram tr ve ing ligi açık 4 lig toplamda gayet hızlı ..

Mesaj Yetkileri