Paris maçından sonra hedef Coupe De France olmuştu.
Laval'ı 7-1 çok rahat bir şekilde yendik.Özellikle Sebastien Mazure çok iyiydi.
ve ilk yarının son maçında(19.maç olarak) Lider Bordeaux u evimizde ağırlıyorduk.Bu maçta beraberliğe yatarız diye düşünürken şok bir skor aldık.
Maçtan sonra oyuncularıma tek tek teşekkür ettim.Aynı şekilde Bordeaux menajeri Jean Tigana da oyuncularını haşlıyordu
Coupe De La Ligue Finali'ne kadar olan maçları toplu olarak koyuyorum
GÜN 29 MART CUMARTESİ 2008
SAAT 21:00
STADYUM: STADE DE FRANCE
Maç öncesinde oyuncular çok heyecanlıydı
Ö.Karabulut:Bugün bizim için çok önemli bir gün.Sizden en az 2.lik istediğimi biliyorum ama bugün sahada taraftarımız için oynamalıyız.2005 te kazanamadık(kazanamamışız)ama bugün bu kupayı alacağız.Haydi çocuklar!
Maç müthiş bir atmosfer içerisinde başladı.Karşılıklı ataklar geliyordu.36.DK da Sochaux 10 kişi kaldı.Yine de rahat oynayamıyorduk.
49.dk da Alvaro nun golüyle Sochaux 1-0 öne geçti.Birşeyler ters gidiyordu
Sahneye 57 de Goufrann çıktı ve durumu 1-1 yaptı.Bu andan sonra fazla atak olmadı.uzatmalar ise hiç oynanmamış gibiydiiş penaltılara kaldı
Maçın Adamı
2 Penaltı Kurtaran Benoit Costil
Maç sonrası taraftarlar gayet mutluydu
Maç sonrası La Figaro gazetesi muhabirinin sorularını yanıtladım
-Sayın Ögeday Karabulut Coupe Da La Ligue yi kazandınız neler söyleyeceksiniz?
-Öncelikle bu benim değil,bütün oyuncuların,taraftarın ve yönetimin başarısıdır.Kupayı kazandığımız için tabii ki çok mutluyuz.Caen in küçümsenmemesi gerektiğini herkes bilmeli artık.
-Sözleşmeniz istediğiniz zaman ayrılabileceğiniz üzerine.Caen de gelecek sezon da olacak mısınız?
-Bu konuda yorum yapmayacağım,o benimle yönetim arasında olan birşey.
-Şimdiki hedefleriniz neler?
-Coupe De France'ı kazanmak ve ligde ilk 8 içinde kalmak.
-Gelecek sezon Avrupa konusunda neler diyeceksiniz?
-Dediğim gibi gelecek sezon için kesin birşey yok.Ama eğer kalırsam hedefimiz UEFA da gruplar olacak.
-Vakit ayırdığınız için teşekkürler
-Ben teşekkür ederim
Kupayı kazanmıştık ve Coupe De France da Yarı Finaldeydik ve bütün favoriler elenmişti.Bu sene 2 kupa almamamız için bir neden yoktu.
Çok yakında diğer maçları da yazacağım

)ama bugün bu kupayı alacağız.Haydi çocuklar!
iş penaltılara kaldı