Maçların ardından hafta içi bir basın toplantısı düzenledim.Gazetecilerin ter döktüren soruları karşısında bir saat zor geçti.
Muhabir:Maçların sonuçları ortada önümüzdeki hafta Salzburg ile Şampiyonlar Ligi grup eleme ilk maçı var.Sakat olan Aurelio hakkında neler söyleyeceksiniz?
Ben:Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar hiç de iç açıcı değil.Ama uzun vadede planlar yapan bir ekip olduğumuz için taraftarımızdan biraz süre istiyoruz.Bu takımla Avrupa'da kafaya oynayacak bir sistem oluşturacağız.Tabi ki Aurelio bizim önemli oyuncularımızdan bir tanesi.Fakat şuan için onun yerini dolduracak tecrübeli oyuncularımız mevcut...
Ertesi günkü gazetelerde manşet haberler değişti.Yönetimden birileri bilgi sızdırmış
FENERBAHÇE GENÇ YETENEĞİNİ BULDU!
Fenerbahçe, Leverkusen'in 18'lik genç forveti Tevfik Köse'yi renklerine bağlamak istiyor.Yaklaşık 10 gün önce Leverkusen yöneticileriyle görüşen Murat Özaydınlı, fiyat konusunda anlaşamamışlardı.Artık herkes resmi imzanın atılacağı anı bekliyor.Tevfik'in de yakın çevresine "Türkiye'nin en büyük klübünde futbol oynamak için sabırsızlanıyorum." dediği öğrenildi.