Transfer çalışmalarım başlamıştı.Önce takımda kimin gidip kimin kalıcağını belirlicektim ve listeyi Canaydın'a verdim.Onay verdi ve bu oyuncularla ilişkimizi kestik.
Oyuncu arayışlarım hız kesmeden devam etti ve bunun sonucunda 6 oyuncuyu renklerimize bağladık.
Hazırlık Maçları
Hazırlıklar bitmişti ve artık gözler Süper Kupa mücadelesindeydi.Avrupa Fatihi bu maçı zorlanmadan kazanmıştı.
Maçın Yıldızı:
Ali Faryd Mondragon.Maç boyunca etkili bir performans sergiledi.
Ankaraspor maçı birazdan..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ankaraspor maçına galibiyet parolasıyla çıkıyorduk.Tüm hazırlıklar tamamdı.Maçtan önce soyunma odası:
b.y.:bakın çocuklar beşiktaşa benzemez bu ankara çok güçlüdür
hakan:hocam bırakın ya bunları.paf takımla çıkalım en iisi biz maça.boşa yorulmayız
hasank.:ya dur hakan abi ya ben oynarım forvette sen istemiyosan oynama
b.y.:beyler zevzekligin sırası diial.rakibimiz çok güçlü.hadi gösterin gücünüzü.
Diziliş:
Maç Ankarasporun sağlı sollu ataklarıyla başladı.Ve mehmet yılmaz son dakkada golü yazdı.Takımı hırslandırdım ama ancak 1 tane gol atabildik.
Maçın Yıldızı:
Cem Baki.Maç boyunca defansın arkasına güzel paslar atarken 1 de asist yaptı.
Şampiyonlar ligi macerası az sonra...Gs-Hearts...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sahaya diziliş:
Forvete en çok güvendiğim 2 oyuncuyu koymuştum ama olmadı.İkinci yarının başında necati'yi çıkarıp cacau'yu aldım ve iykide yapmışım.Bu maçtan sonra Cacau'ya ilk 11 sözü verdim.Sonuçtan memnundum.
Maçın Yıldızı:
Ai Faryd Mondragon.Adeta kaleyi kapattı ama 2 golü yerken şansı yerinde değildi.
Zorlu Sivasspor maçı az sonra..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Okuyan yok galiba![]()

Alıntılı Yanıtla