-
FM 2006 için bi çok farklı takımla oynadım.
Deportivonun büyük bi banka borcu var oyuncu satmadan o borç kapanmıyor. bakiye sürekli ekside.
------------------------
Romada ve büyük italyan klüplerinde yine banka borçları var ama ödeme şekilleri daha kolay. ve en önemlisi sezon sonunda televizyon gelirleri çok büyük paralar geliyor. İtalyadaki büyük takımlarda sorun yok.
----------------------------
Türkiyede Galatasaray gerçeğin aksine sağlam bi bütçeyle başlıyor. Genç oyuncuları yetiştirip satarsan oyun için bi sorun yok. (FB ve BJK için bakmadım)
--------------------------
Almanyada Bayern-Stutgart-Schalke 3lüsü dışında Dortmund ve Hertha Berlinin bütçe durumları gayet iyi. Üstelik stat gelirleride gayet iyi.
Wolfsburg un durumu kötü. Stat genelde dolmuyor dolsada pek para getirmiyor.
Masraflarıda büyük ama kadroda satacak iyi oyuncular var satabilirsen toparlanıyo bi parça.
Almanyada TV geliri yok sanırım yada dikkatimi çekmedi hatırlamıyorum
-----------------------
Belçikada bütün klüplerin durumu vahim. Gerçekteki durumu bilmiyorum ama hemen hemen her takımın borcu var parası yok
Anderlecht ile belki CL'den biraz para kazanılabilir ama diğer takımlarda tek yol genç yabaancı bulup satmak başka türlü toparlanmaz belçika klüplerinin kasası.
-------------------------
İngiltere Championshipte C.Palace büyük bi bütçeye sahip. Başkanı yüzünden sanırım. Abramovic gibi bi başkanları var. Orda kriz olmuyor.
Birde Norwich var zengin klüplerden ama İngiltere liginde yabancı için izin gerektiğinden genç oyuncuları alıp satmak gibi bi şansınız olmuyor. Pek tavsiye etmiyorum o yüzden.
Diğer klüplerin pek borçları yok.
Mesaj Yetkileri