1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Ferguson devri kapandı!

Hybrid View

Başarılar Dilerim.İnşallah uzun,soluklu bir kariyer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yorumlarınız için ben teşekkür ederim..Hergün yeni mesajlar yazmaya çalışacağım..

Şimdi devam edelim..

BEKLENEN OLDU!!

Ligde Man Utd üst üste 3 maçtır kazanıyordu..Bu seriyi Şampiyonlar Ligi'nde Porto maçıyla devam ettirmek isteyen Serkan Kural maç öncesi oyuncularını çok sıkı tembih etti: "Hata istemiyorum!"

Man Utd maça öyle bir başladıki kendi taraftarı bile şarşırdı..
    8'de Mikael Silvestre, 10'da Kieran Richardson, 12'de Wayne Rooney topu Porto filelerine yolladı ve adeta Porto maça 3-0 yenik başladı..

Daha sonra 16'da Porto'lu Joao Paulo sakatlanarak oyun alanını terketti..19'da ve 27'de tekrar Wayne Rooney topu Porto filelerine yolladı..5-0..Porto ilk yarım saatte 5 gol birden yiyince neye uğradığını şaşırdı..İkinci yarıda oyunu yavaşlatan Man Utd ikinci yarının başında 48'de Fernando Gago ile durumu 6-0 yaptı..Ve son olarak 85'te Louis Saha maçın skorunu ilan etti..7-0..Porto'lu taraftarlar maç sonunda Man Utd'li futbolcuları alkışlarken teknik direktör Serkan Kural maç sonrası röportajda bu kadarını ummadığını söyledi:

Muhabir:
    Sayın Kural, takımınız 2004 yılı Şampiyonlar Ligi şampiyonu Porto'yu tam 7 golle mağlup etti..Neler söyliyeceksiniz?
    S.Kural: Gerçektende maçtan önce bu kadarını beklemiyordum ama ilk yirmi dakikadan sonra durumun böyle olacağı belliydi..Oyuncularımı tebrik ediyorum..Gerçekten bugün hepsi kusursuz oynadı..
    Muhabir: Son olarak bir şey söylemek istiyor musunuz?
    S.Kural: Aslında evet..Sezon öncesi bana güvenmeyenler bakalım sezon sonunda kime güvenecekler..

Mesaj Yetkileri