Hayırlı olsun.Gerçi Gökhan Ünal'da Udinese'de oynar![]()
Hayırlı olsun.Gerçi Gökhan Ünal'da Udinese'de oynar![]()
Milan illa 35lik oyuncu alıcak yani yoksa olmaz...
Ya sallasınlar ne vefası vefa gösterilecekse bir jübile maçı yaparsın transfer ederek ne vefası gösterilirki bunlar hakkaten delirmişler 35'lik Serie C'de oynayan adamı ne yapacaklar anlamıyorum Allah akıl fikir versin...
So what?
Saike
Bende ilk defa duyuyorum.Roma aldığına göre bişiyler biliyordur.Hayırlı olsun herkes için.
Epey takım istiyordu zaten bu oyuncuyu.Bu kadar takım arasından zaten bizim aLabiLme şansımız yoktu.Eğer anLaştıLar ise Roma iLe çok iyi bir takıma gidiyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bir ara Çaykur Rize'de değil miydi bu adam?
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Gecen sene Rize'ye gelmş 1 mac oynayıp gitmişti![]()
milanda da sürüsüyle yaşlı oyuncu oldu yahu
Yabancı bir sitede gördüm şaka sandım.
İlahi Berlusconi,hakikaten huzur evi oldunuz.
Cidden yaw huzur evi gibi oldu Milan![]()
en fazla 2 3 maç oynar![]()
ÖyLe demeyin ya adama.MiLanı şampiyonLuğa taşıyacak bir isim Ba.MaLdin,Cafu,Serginho,Ba bu adamLarın enerjisi bitmek tükenmek biLmez![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Böyle genç yeteneklerin futbola kazandırılması lazım.
Huzurevi değil şimdi berlusconi'nin gerçek niyetine anladım.
Büyük bir fosil müzesi açmanın peşinde.
Romario kaçmaz arkada İbrahim Ba ile yılın ikilisi olur.
En iyi 3 oyuncusu Ia quinta,Di Michele,Muntari gidince Udinese eski Udinese olmaktan uzak.
Forma şansı bulabilir.
Adebayor Milan'a pahalı geldi
Milan Başkanı Silvio Berlusconi, Emanuel Adebayor’u yüksek maliyeti nedeniyle almaktan vazgeçebileceklerini belirtti.
Togolu oyuncuyu uzun bir süreden beri takip eden Milan Asbaşkanı Adriano Galliani ve teknik direktör Carlo Ancelotti önümüzdeki sene kadrolarını güçlendirmek adına Adebayor’u transfer etmek istediklerini belirtmişti. Futbolcunun menajeri Adebayor’un bu teklifi reddetmeyeceğini söylerken, başkan Berlusconi onunla aynı dili konuşmuyordu:
“Adebayor hakkında şüphelerimiz var açıkçası, maliyeti çok yüksek bir oyuncu”.
Bu açıklamaya bakılırsa Milan Alberto Gilardino’dan boşalan forvet hattı için başka oyunculara yönelmek zorunda kalacak. Ancak Milan çok iyi biliyor ki bu sene Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeyecek olmaları Avrupa’nın büyük golcülerinin kulübe gelmesini zorlaştırıyor.
Bu Ba Berlisconiden büyük değil mi???
Bu adamın torunları olduğu söyleniyor....
Ya bu takımın neden böyle yaptığını ben de çözdüm.Asıl mesele şu abi kardeş ilişkisi diğer takımdakiler çocukları yaşında fual yapamıyorlar saldıramıyorlar milanlılar hhhhöööyyytttt dediği zaman diğerleri saygısından al abi diye bırakıyor.Bu takım zaten başka türlü şampiyonlar ligi şampiyonu olamazdı yavvff.....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
milan çok kötü yolda gidiyor takım huzur evi oldu
Milan zate huzurevi.Şaşırmadım bu transfere gençleştirmeyi düşünmüyolar takımı heralde.Babamıda alsınlar bari![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Arkadaşlar abartmayın isterseniz Milan zaten huzureviydi ne demek yahu bence sadece transferi eleştirin eleştirdiğiniz,huzurevi dediğiniz takım bu sene Avrupa'nın en büyüğü oldu![]()
So what?
Saike
Boş bir transfer
Milan tecrübeli oyunculari aliyor.Transfer sistemi bu,ama bu transfer gercekten cok yanlis.Ibrahim Ba zamaninda iyi futbolcuydu tamam ama yasi gecmis,o eski halinden eser yok simdiNeden aldilar bu futbolcuyu aklim almiyor.
bu adamı elin italyanı buluyor ama bizimkiler uyuyor inş. forma şansı bulur
Başlığı gördüğümde coach olarak fln gedli sandım![]()
Adam rizeye geldi direk gitti![]()
Milan başkanı Silvio Berlusconi, eski golcüleri Chelseali Andriy Shevchenko'nun transferini büyük ölçüde bitirdiklerini söyledi.
İtalya Serie A takımlarından AC Milan'ın başkanı Silvio Berlusconi, eski golcüleri Ukraynalı Andriy Shevchenko'yu takıma yeniden transfer etmek istediklerini söyledi.
İtalya eski başbakanı Berlusconi, Barcelona'nın yıldızı Samuel Eto'o yerine San Siro'da Shevchenko'yu görmek istediğini kaydetti.
''Eto'o'yu seviyorum. O genç biri ama ben romantik bir adamım, Shevchenko'yu tercih ederim'' diyen Berlusconi, Ukraynalı futbolcunun da takıma katılmak istediğini belirtti.
Berlusconi, ''Shevchenko'nun takıma dönmek için büyük arzusu var ve ücretiyle ilgili bir sıkıntı da yok. Andriy'in Milan'a dönüşü yüzde 80 halledildi'' dedi.
NTVspor