arkadaşlar bir miktar dangalaklık etmem dolayısıyla(yanlış oyunu yanlış yere save) oyun silinmiştir...yeni kariyere başlayacağım..buradan devam edeceğim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
30 yaşında amatörün tekiydim..futbolculuk kariyerim(1 resmi maç 2 kendi kaleme gol) sebepsizce(!?!?!?!?) erken bitmişti...ingiliz sutton utd ekibinde asistan menejer olmak için geldiğim ingilterede doğuştan amatör olduğum anlanılınca 5 parasız kalmıştım..derken karşıma kurtarıcım çıktı...Efsane Galli futbolcu Gary speed....yanında da fakir gariban bi adam vardı....
Amatör-oo gary abi öpiim abi...
speed-nassın koçum...
a-abi şimdi işim var al abi kartım akşam ara beni...
s-tabi canım aramammı?
deyip yollarına devam ettiler...çok sonra duydum ki aralarında şu sohbet cereyan etmiş...gariban kılıklı adam, ki kendisi Cwmbron Townu satmak için ingilterede bulunan galli lee browndur,garye döndü ve
L-nerden tanırsın bu adamı..
S-nerden tanıcam abi tanımam geldi yaladı gitti...kartta da menejer yazıyo..
L-hadi ya e biz bizim takıma alalım bunu o zaman...menejerimiz bile tamam deriz satarız klubu...
böyle böyle geldim Gallerin 10000 kişilik stadına rağmen borçta ve başkanı yılgın takımı Cwmbron Townun başına...takım yarı profesyonel...yani benden bi kat daha üstün...hazırlık döneminin özeti...
hazırlık maçları
1-5000 veriyorumüstte de büyük yıldızım lee baddeley
![]()

üstte de büyük yıldızım lee baddeley