Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 64 arası toplam 64 sonuç

Konu: Yabancılaşıyor muyuz?

  1. #61
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    ayrıca Tsk vya thm yıllardır bu ülkenin ortak malı rap dediğimz olay 6 7 senelik türkiye için o yüzden neden karşılaştırma yapıyoruz buda saçma

  2. #62

    Default

    Bakın , herşeyin zamanı var.Bazen tamam Türk Sanat Müziği dinlemek hoşumuza gider.Ama bir yere kadar.Hem şu anda genciz.Bana göre yaşımıza göre şarkılar dinlemeliyiz.İlla toplumdan başka birşey yapmak olmamalı.Siz hiç gördünüzmü sürekli TSM dinleyen çocuk?

    Zevkler tartışılmaz.Haa bu demek değildir ki ben "kültür yozlaşmasını" destekliyorum.Yok öyle birşey.Ve aynı zamanda Türkçe'mize de çok dikkat ederim..

  3. #63
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya
    Yaş
    34
    Mesajlar
    2,141

    Default

    Valla zevkler ve renkler tartışılmaz ben Slow Rock dinlemeyi seviyorum sırf bunu dinleyerek yabancılaşılacağımı sanmıyorum...

  4. #64
    Nesil
    2006
    Yer
    Okul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    659

    Default

    Anlattıklarına katılıyorum doğru söylemişsin ama bence biryerer kadar doğru. Ha bu doğla herkesin fikri farklı, bana göre kültür yozlaşmasının düşük belli pantolun giymek yada sürekli yabancı müzik dinlemek ile ilgisi yok, kimisinin içi içine sığmaz metal dinler kimi mutsuzdur metal ona ters düşer arabesk dinler vs, vs..
    Bence kültür yozlaşması bence davranışlarımızın değişmesi, özenti olmasıdır. Bizdeki davranış değişikleriyse bence özenti falan değil(istisnalar dışında) yoğun hayat temposu yüzündendir. "Ne alakası var?" diyeceksiniz. Örneğin bir akrabamız yada arkadaşımız evimize geldiğinde eskiden hep birlikte otururdu herkes ancak şimid herkesin ne biliyim işi, ödevi fln bir sürü sıkıntısı oluyor onları halletmekten misafirle ilgilenmeye zaman bulamıyor(Ne yazıkki bende dahil).
    Aklıma gelen, söyleyebileceğim şeyler bunlar.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •