-
20.Haziran.2007, 01:23
Bi keresinde bende Genoa'nın başındaydım.9-10 maç olmuş ben geldiğimde ve Genoa 24 takımlı Serie B'de 20. sıralarda.Adamları Serie B'den aldım çıkardım 2. olarak. Ve Serie A için kolları sıvadım transfer yapmak için.Buraya kadar çok neşeliyim. Herkes benden bende herkesten memnunum. Yaklaşık 55-60 oyuncu aldım. Transfer bütçem 400.000 USD bu parayla benden transfer beklemeyin dedim ve bonservisi elinde olan oyunculara yöneldim. 55 oyuncu rahat aldım. Tabi adamlar imza pirimi istedikleri için durum malum. Kulübün parası yok. Finanasal krize girdiler. Fakat Genoa'ya ben gelemeden önce transfer yapılmış Milito, Gabri vs. gibi değeri 10 milyon euro yu bulan oyuncular vardı bunlara takviye yaptım.Biraz fazla ve masraflı olduya kadro çok süper oldu. Lige başlamaya az bi zaman kala yönetimin ve traftarın beklentilerine baktım taraftarlar yönetime beni kovması için baskı uyguluyormu. Yönetimde benim yönetim tarzımdan memnun değilmiş. Serie A da fikstür çekildi. Şans oya bi maça bakıyo benim kapı dışarı olmam. İlk maç deplasmanda Milan'a. Milan'da milyon dolarlık transferler. yapmış. Maç günü geldi. Ve maçı 2-1 kaybettim. Hemen kovuldum. Halbuki Serie A'ya çıkaran kadroyu kuran benim. Yerime kim geldi biliyormusunuz. Fatih Terim. Ve 3-4 hafta sonra Genoa düşmemek için savaşması beklenen Genoa 4. sıraya tırmandı. Sonra buna çok kızdım (ACAYİP KISKANDIM TERİMİ
). Yeni menajer ekle dedim ve Genoa'ya menajer ekledim. terim'i devirdim.
Çünkü orayı ben hakettim. Terim hiç emek harcamadan geldi takımı 4. çıkardı.
Mesaj Yetkileri