-
20.Haziran.2007, 16:17
FutbolMania (15.Hafta)
Cem YILMAZ: Evet sevgili Futbolseverler bir programımıza daha başlamış bulunmaktayız.Yanlız bu sefer aramızda Trabzonspor teknik direktörü Tarık Özçolak'da var.Evet öncelikle Hoşgeldiniz.
Aziz Üstel, Ömer Çavuşoğlu ve Faik Gürses: Hoşgeldiniz.
Ben: Hoşbulduk.
Cem YILMAZ: Ve programımıza başlıyoruz.Evet Sayın Tarık Özçolak takımınız ligmizin ilk yarısında ligi 4. sırada tamamladı hedefleriniz neLer?
Ben: Şimdi ilk hedefimiz Tabiki Avrupa kupalarına katılmak.Ancak taraftar bizden şampiyonluk bekliyor.Bunun için çabalarımız sürmekte.Lig sonunda en iyi yerde bitirmeye çalışacağız..
Cem Yılmaz: Peki Hocam Santiago Solari ismi gündeminizde mi ?
Ben: Bu konularda konuşmak istemiyorum.
Ömer Çavuşoğlu: Madem bu konularda konuşmucan.Afedersiniz ne şeyime geldin ki?
Ben: Ömer Bey Ömer Beyy!! Adam gibi konuş yoksa konusmanın Allahını görürsün !!
Cem YILMAZ: Öhm Öhm Öhm.Neyse kapatalım bu konuyu.Peki son haftadaki G.Antepspor maçını değerlendirirmisiniz ?
Ben: 3-0 kazandık.Mutluyuz.devamı gelcek.Deminde dediğim gibi Ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitiriceğiz.
Cem YILMAZ: Umut BULUT'un satılması gündemde.İşin aslını öğrenebilirmiyiz.
Ben: Evet böyle bir düşüncemiz var.Umut'u kiralamayı düşünüyoruz.
Cem YILMAZ: Pek...
Ömer Çavuşoğlu: ( Lafı BöLer ) Sevgili Cem biz burda neyiz.Odunmuyuz.Bize hiç sorular sormucan mı? Hem neye getirdinizki bu adamı buraya.Kimki bu.Daha Dünki çocuk.Özür Diliyorum ve ben bu ortamı terkediyorum.
Ben: Bi Dakika.Bi sani.. Lan sen kimsin Lan (PAT !!) Bırakın lan ! Tutmayın Lan !
ARKA FON : AHH UHH!!
Cem Yılmaz: Programı kapatmak zorundayız.Hepinizden özür dileriz.Bir daha ki hafta görüşmek ümidiyle hoşçakalın!
>> Ömer Çavuşoğlu Ertesi Gün SEDA SAYAN'ın sabah programına çıkar.
SeDa SaYaN: Ömer Amca Tarık Sana çok piş çakmış.
Ömer Çavuşoğlu: Yok be kızım kafama gelmedi sıyırdı.
SeDa SaYaN: Peki O Ah UH sesleri nerden Geliyor?
Ömer Çavuşoğlu: He o mu? (kıs kıs kıs diye güler) O bizim rejiden geliyordur.Hahahaha.
SeDa SaYan:Öhm ÖHm Öhm.Aman Ömer Abi..Neyse sayın seyirciler rekLamLaarr...
Mesaj Yetkileri