Evet arkadaşlar kaldığım yerden devam ediyorum...
Zorlu West Ham deplasmanından 3 puanla dönmeyi bildim.
Ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Chelsea ile kendi sahamda karşılaşıyordum. Kendi taraftarlarımın önünde verdiği avantajla galip gelmek istiyordum ama olmadı. Çok atak bulmama rağmen Chelsea beraberliğe yatıyordu...
Kendi sahamda League Cup maçı vardı. Maçı çok rahat kazandım. 3-1
Deplasmanda Man UTD ile karşılaşıyordum. Ligin birincisini yenmek zorundaydım ama en kötü beraberlik yetiyordu. Tabi her zaman beklentileriniz olmuyor.. 3-0
Kendi sahamda Everton ile karşılaşıyordum. Çok rahat kazanırım diye çıktım fakat sonuç yine hüsrandı! 1-0
League Cup kurası çekilmiş ve rakibim Bolton olmuştu. Deplasmanda zor bir maç olacaktı ama kazanmak zorundaydım. Fakat yenilgi serimiz bir kere başlamıştı ve devamı malesef geliyordu... 2-1
Çok zor bir maç olacağını biliyordum. Artık bir yerden başlamalıydık diye düşündüm. Maç sonucunu görünce çok şaşıracaksınız ama açıkçası bu maç hakkında fazla konuşmak istemiyorum...
4 maç kaybetmiştim. Takımın morali iyice bozulmuştu ligde 5.liğe kadar gerilemiştim. Takımda revizyona gitmeye karar verdim ve taktiğimi değiştirdim. Yakubu ileride tek forvetim olacaktı. Delgado ve Eddie Johnson yedek bekleyecekti. Sol ve Sağ kanatlarımı gençlere emanet etmiştim...
- Boro atağa mı kalkıyor? Üst üste 4 maç kaybeden Boro inanılmaz bir değişikliğe bir anda şampiyonluğa oynayan takım haline geldi.. Hepsi yakında burada olacak...