1 ile 30 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

Unhappy FM2007 Türkçe 2.1 Sorunu

Ardaşlar allah rızası için; Türkçe yamayı indiriyorum, açıyorum ayarlardan hedef klasörü program files/sports interactive/football manager 2007 yapıyorum dosyadaki oyunun ismini exe olarak değiştiriyorum sonra ZART! Hedef dosya bulunamadı.Bi yardım edin gözünüzü seveyim.

Quote Originally Posted by ybk View Post
    Selam.
    Siteden türkçe yamayı yükledim.
    Fakat yamayı açınca ayarlardan "fm.exe" dosyasını seçmeniz gerekiyor diyor. Eğer böyle bi dosya yoksa "uygulama dosyasını"n adını fm.exe olarak değiştirin diyor.
    Ben fm.exe'yi bulamadım, uygulama dosyasının adını nasıl değiştircem. Ne yapmam gerekir?
    Yüklediğim yer burası.
    İçinde .exe yok.
    http://img407.imageshack.us/img407/9839/adszssnl7.jpg
    Teşekkürler.
    Oradaki Football Manager 07 adlı dosyanın adını fm olarak değiştir. Zaten sana bunu yapmanı söylemiş.
    Uygulama dosyasının adını da normal dosya adını değiştirdiğin gibi değiştireceksin. Dosyanın üstüne gel fare ile sağ tuşla tıkla. Çıkan menü'de yeniden adlandır de. Oraya fm yaz.

Quote Originally Posted by dinoapollo View Post
    Benim 3 tane sorum var.Ayrıntılı bi şekilde cevaplayabilirseniz sevinirim
    1-7.02 uptedini yükledim ama oyun açılmıyor.
    2-Bu upted olmadan da türkçe yamayı indirebilirmiyiz.
    3-bundan daha yeni upted var mı yeni çıkan
    7.02 update'ini yüklediğin vakit oyunun çalışmamasının sebebi oyununun lisanssız olmasıdır.
    7.02 olmadan da türkçe yamamızı çalıştırabilirsiniz.
    Bundan derken kastettiğin türkçe yama ise 2.1 var şu an da.

Quote Originally Posted by muammero View Post
    abi bn bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
    Ilk mesajları okursanız kendi başınıza yapabilirsiniz. Arkadaşlar orada sizlere yardımcı olsun diye bir çok şey yazıldı.

Quote Originally Posted by lionxahmet View Post
    ben denilen herseyi yaptim ama hala run time hatasi aliyorum nolur yardim edin
    Belirli yamaların yüklenmesi gerekiyor. Onları yükledin mi ? Vbrun, scripten vs. vs. ? Bende de bu problem oluyordu. Söz konusu yamaları yükleyince geçti.

Mesaj Yetkileri