Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Atlatılır bu günler sıkma sen canını Çağrıcım.
vallahim Coşkuncum şuanki durumu görsen eminim ki atlatılamayacağını anlardın. gerçi önümüzde daha çok haftalar var neyin ne olacağı belli olmaz. ama ara transferde mutlaka oyuncu almam gerektiğini anladım. takım gerçekten çok kötü gidiyor. zaten gecenin ilerleyen saatlerinde ekran görüntülerini koyduğumda da göreceksiniz. gerçekten çok kötü gidiyor takım. hayırlısı ama bakalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gerçekten kötü zamanlar geçiriyorum. Sadece ben değil takımda kötü günler geçiriyor. Nedendir bilinmez o iyi giden takım birden ters düz oldu. Devre arasına kadar da böyle giderse toparlanabileceğini düşünmüyorum açıkçası. Sonumuz hayrolsun diyip 5 haftalık özete geçiyorum. Bu 5 haftalık özette 5 lig, 2 carling cup mücadelesi verdik. İşin kötü tarafı bunlardan sadece 1 maçı kazanabildik 2 de beraberliğimiz var. İlerleyen haftalarda ne olacak göreceğiz. İşte 5 haftalık özet :

Carling Cup 2. Tur : Middlesbrough 2 - 1 Stoke

6. Hafta : Middlesbrough 0 - 3 Manchester United

7. Hafta : Tottenham 0 - 0 Middlesbrough

8. Hafta : Middlesbrough 0 - 0 Liverpool

9. Hafta : Fulham 1 - 0 Middlesbrough

Carling Cup 3. Tur : Middlesbrough 0 - 1 Fulham

10.Hafta : Middlesbrough 0 - 1 Bolton

Puan Durumu :

Yani ne söyleyebilirim bilmiyorum. Yönetimden kadroyu yapılandırmak için ek süre istedim. Onlar da bu tip olayların olabileceğini bu ligin uzun bir maraton olduğunu ve bana güvendiklerini belirttiler. umarım onların güvenlerini boşa çıkarmam. Lakin 5 maçtır kazanamayan bir Middlesbrough var.

Tabii böyle olunca transfer çalışmalarını da hızlandırdım. Tek tek kendim gözlemliyorum oyuncuları. Çeşitli mevkilerde aradıklarımı buldum. Ama henüz erken! Daha iyilerini bulacağıma eminim. transfer bütçem yeterli düzeyde. Ama Jose Sosa ve Yakubu'dan hiç memnun değilim. Bir de Mendieta var tabi. Bu 3 oyuncu gönderip biraz daha arttırabilmeyi umut ediyorum. Maksat takıma daha yararlı olabilecek oyuncular almak. İlla pahalı oyuncular almaya gerek yok. Ama param ne kadar fazla olursa ben sıkıntı çekmem. Zaten iyi performans da sergilemiyorlar. O yüzden bu arkadaşlardan vazgeçtim. Devre arası geldiğinde çekip konuşacağım.

Kafamdaki oyunculardan daha iyilerini bulduğum anda hemen teklif yapacağım. Şuanki transfer bütçem 18MN YTL aslında bu fiyat hiç fena değil. Araştırmalarım sonucunda Arteta ile temas kurdum ve takıma gelmeyi çok istediğini söyledi fakat Everton ile yaptığım görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmadı. Adamlar kapıyı 31.5 MN YTL'dan açtılar. Ben de anında kapattım tabii ki kapıyı. Ama dediğim gibi araştırmalarım devam ediyor.