Carling Cup 2. tur maçına çıkıyoruz, rakibimiz Bristol City, hedef mutlak galibiyet...

Yakubu'nun 2 şık golüyle turu geçen taraf oluyoruz.

Premiership'te 6. hafta, zorlu Newcastle deplasmanına gidiyoruz...

Iversen ve Ben Arfa'nın 2 golüyle zorlanmadan 3 puanı alıyoruz.

7. hafta, The Riverside Stadium'da West Ham'ı konuk edeceğiz. Hedef 3 puan...

Riggott ve Delgado'nun golleriyle zorlanmadan 3 puanı seyircimize hediye etmiş bulunuyoruz.

8. haftada Old Trafford'a gidiyoruz, elimizden geleni yapacağız fakat acı gerçeği de biliyoruz...

İlk yarıda 2-0 öne geçen Man Utd, psikolojik olarak bizi sahadan silmişti, Ben Arfa'nın golüyle durumu 2-1'e getirerek umutlandık ancak 87. dakikada Vidic umutlarımızı bitirerek durumu 3-1'e getirdi.

9. haftada rakibimiz Wigan, rahat kazanabileceğimizi düşünerek sahaya çıkıyoruz...

Rochemback, Iversen ve Ben Arfa'nın golleriyle zorlanmadan, güle oynaya 4-0'lık skorla 3 puanı elde ediyoruz.

Carling Cup 3. turda rakibimiz Swansea, yedek ağırlıklı kadroya çıkıyoruz...

Yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığımız maçta öne geçtikten sonra skor eşitleniyor ve maç uzatmalara gidiyor. Uzatma dakikalarında oyuna Delgado'yu sokmamız maçın kaderini bir anda değiştiriyor ve maç 3-1'lik skorla bitiyor. Turu geçen taraf oluyoruz.

Premiership'te 10. hafta, Tottenham deplasmanına gidiyoruz, hedef 1 puan... Berbatov'u durdurmak için oyuncularıma gerekli talimatları verdim, bakalım golcü futbolcuyu durdurabilecek miyiz?

61. dakikada Ben Arfa'nın boşa kaçıp düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçtiğimiz maçta, 82. dakikada Defoe'nin golüyle skora denge geldi. 90. dakikada Iversen'ın inanılmaz golüyle 2-1 maçtan galip ayrıldık, bizim için çok sürpriz bir skordu ve şansımız yaver gitti.

10 haftalık puan durumu ve Man Utd'ın 1 puan önünde lider durumdayız.