Sayfa 2250 / 4326 İlkİlk ... 125017502150220022402248224922502251225222602300235027503250 ... SonSon
67,471 ile 67,500 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hadi Junk bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oğulcan ben bir kişi görmüştüm bir bilgisayar forumunda Junk Chorn diye o sen olabilirmisin? Emre abi Junk diyince oradan geldi aklıma
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

akıllı ol direk banlar atarım ha

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yok bunda Chorn fazla bu sadece Junk.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Oğulcan ben bir kişi görmüştüm bir bilgisayar forumunda Junk Chorn diye o sen olabilirmisin?
    Şemsi dur be ortamı germe Ogulcan uyarı vercek şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Valla Şemsi ayrı yazmıyorum ama olabilir ayrı ise ben değilimdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Akşam akşam güldürdün beni Junk.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mehmet forum kurallarını okuyama yönelik genel uyarı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mehmet forum kurallarını okuyama yönelik genel uyarı
    Bi kere okuyunca yetiyor anlayabiliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben dedim Emre abi Ogulcan yapar atar diye hani Ogulcan at bir Emre abiyi görelim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ayni şekilde emre abi sanada

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ama Mehmet anlamamış ki yada okumamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Onu hatırlamıyorum ama gördüğüm konuyu hatırlıyorum "bilgisayarda en başta girişte şifre konduğunda onu bir şeyin pilini çıkartıp taktığında şifrenin kalktığı" idi konu
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Burası çok sıcak oralarda sıcak mı?

Nedir bu alaka?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ama Mehmet anlamamış ki yada okumamış.
    Eyvahh bana bunu demicektin ben forum kurallarını 214141 kere okudum lem Teknik sorunlar bölümünde üyelere link verirken arada bende okuyordum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şemsi olabilir valla hatırlıyorum onun gibi bişeyler ama ayaküstü yazmışımdır.
    Dilersen msnden ver adresi bakayım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yav ben bir mesaj atana kadar konu değişiyor. Neyse önemli bir konu değil zaten Oğulcan Uğraştırma şimdi
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aferim sana Mehmet ama bu ayrılık sana yaramamış unutmuşsun bir daha oku

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Renklerle Kural Değişiklik Bilgisi:
    - En son değişiklikte var olan ve değiştirilmeyen kurallar
    - En son değişiklikte o kuralda düzenleme yapıldı
    - En son değişiklikte yeni kural olarak eklendi

Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda aşağıdaki konular yasaklanmıştır. Başlıkların detaylarını okumak için maddelere tıklamanız yeterli olacaktır.
    C.rack ve muhteviyatı (program vb.) ile ilgili bilgi alınamaz ve/veya bilgi verilemez
    Foruma yazdığınız hiçbir sitede (profil, mesaj, imza, vb.) T.C. nin yasakladığı maddelere aykırı bilgi & doküman bulunamaz
    Forumlarımızda Türkçe ve İngilizce harici dil kullanmak yasaktır.
    Avatar ve/veya imzalarınızda siyasi, ideolojik simge, alıntı kulllanamazsınız
    Mesajlarınızda forum sitelerinin ismini ve direkt linkini veremezsiniz.
    Üyelik gerektiren sitelere üye olunması yada bu sitelerde görev alınması için mesaj gönderemezsiniz.
    Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz
    Dini veya siyasi kimliğinizi radikal derecede kullanarak mesaj yazamazsınız
    Spor taraftarlığınızı holigan düzeyine çekerek aşırıya kaçan mesajlar yazamazsınız.
    Belirlenen bölümler harici içinde site tanıtımı geçen dokümanları (yama, yazı, grafik, vb) yayınlayamazsınız
    Yayınladığınız dökümanlar (yama, yazı, grafik, vb) sahibinden izin alınmış olmalıdır
    Paylaşımlarınızdan sonra rep isteyemezsiniz
    Forum içerisinde kişisel tartışmalara giremez, konu dışı mesajlar atamazsınız
    Ceza dahi alsanız birden fazla hesap kullanamaz, bu hesaplarla kendinize çıkar sağlamazsınız
    Forumun düzenini bozucu ve/veya yöneticilerin yasakladığı mesajlar atamazsınız
    Hesabı kesin suretle ceza alacak yada kapatılacak üyeler
    Forum üzerindeki bir hareketinizin sonucunun adliyelik olmaması için Yeni Türk Ceza Kanununun ilgili maddelerini muhakkak okuyunuz

C.rack ve Muhteviyatı
    - Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.

Foruma Yazdığınız Siteler
    - Profilinize, mesajlarınızda ve imzanıza bulunan siteleri içeriğinde a.dult, hack, kişi ve kurumları karalayıcı, hakaret edici, c.rack ve muhteviyatı bilgiler bulunamaz.

Forum Siteleri
    - İçerisinde forum barındıran her türlü site forumlarımıza eklenemez, bu sitelere direkt link verilemez. Yapılan alıntılarda resimler bu sitelerin linkleri ile yayınlnamaz. Mesajınızda resim yayınlamak isterseniz bunu internetten bedava hizmet veren sunuculara yüklemek durumundasınız.

Forum Dili
    - Forumlarımızda Türkçe ve İngilizce dil kullanılmaktadır. Yöneticilerin açtığı özel bölümler harici üyelerimizin hiç biri -yabancı uyruklu olan üyelerimiz hariç- başka bir dil ile forumlarımıza yazı yazamaz. SIGames'den alınan bilgiler ve FM Türkçeleştirme çalışmaları bu kuralın dışındadır

Siyasi & İdeolojik Dökümanlar
    - Avatar, imza vb herhangi bir içerikte siyasi, ideolojik simge, döküman, resim ve/veya yazı bulunamaz. (Che, Hitler, Siyasi Parti Simgeleri, vb.)

Argo, küfür ve Hakaret
    - Herhangi bir kişi, toplum veya kuruşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.

Dini ve Siyasi Mesaj
    - Siyasi veya dini kimliğiniz ne olursa olsun, alanlarında bilgi vermekten öteye giderek radikal derecede görüşler belirtmek; toplumları birbirine düşürecek, infial yaratacak mesajlar yazamazsınız.

Spor Taraftarlığı
    - Forumlarımızda tuttuğunuz takımı hliganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır

Siteye Döküman Eklemek
    - Belirlenen bölümler harici (İlgili Dosya Alanları) idokümanları (yama, yazı, grafik, vb) yayınlayamazsınız
    - Yayınladığınız dökümanlar (yama, yazı, grafik, vb) sadece sizin hazırladığınız çalışmalar olmalıdır. Başka bir site / kişi tarafından yapılmış çalışmaları forumlarımızda yayınlayamaz, buraya link veremezsiniz.
    - Yayınladığınız dökümanlar (yama, yazı, grafik, vb) kişisel veya site çalışması olabilir. Bu dökümanları sitemize ve forumlarımıza ekledikten sonra sitemiz üzerinden yardımcı olmak durumundasınız. Üyeleri başka bir siteye yönlendirmek kesinlikle yasaktır.
    - Yayınladığınız dökümanlar daha sonradan başkasının hazırladığı bir döküman olarak belirlenirse dosyanız silinir.

Rep Kullanımı
    - Paylaşım yaptıktan sonra bu mesaj için Rep istemek yasaktır.
    - Rep puan sistemi her kullanıcının avatarının altında bulunan işaretine tıklanarak kullanılır. Bu sizin o üyenin bir mesajını ne kadar beğendiğinizin veya beğenmediğinizin bir göstergesidir.
    - Kişinin o mesajında yazdıkları ya da paylaştıklarının dışında genel bir rep veremezsiniz.
    - Rep yolu ile hakaret yada küfür edemezsiniz. Tespit edilen üyeler site üyeliğinden süresiz çıkarılır.

Konu Dışı Mesajlar
    - Turksportal Interactive Forumları siz değerli üyelerimizin huzurlu ve rahat bir şekilde bilgiye ulaşması, arkadaşlık ortamının geliştirilmesi için vardır. Forumda kişisel tartışmalara girerek sizleri rahatsız edenleri o mesajın gönderici bilgisinin altında bulunan işaretine tıklarak gerekli açıklama ile birlikte göndermeniz yeterli olacaktır. Bu durumda yöneticilerimiz mesaj sahibi hakkındaki gerekli işlemleri yapacaklardır.
    - Forumda sizlere karşı sözlü sataşmalara lütfen karşılık vermeyiniz, karşılık vermeniz durumunda forumun huzuru bozulacak, hiç hoş olmayan görüntüler meydana gelecektir. Karşılık vermeniz sizinde uyarı almanıza neden olacaktır.

Multi Hesap
    - Her ne amaçla olursa olsun birden fazla hesap açan üyelerimizin tüm hesapları kendisi uyarılmadan kapatılacaktır. Bu şekilde hesabı olan üyelerimiz yöneticileri bilgilendirdiği takdirde diğer hesapları kapatılacak, bilgilendirdiği hesabı açık kalarak forumu kullanması sağlanacaktır.
    - Ceza alan üyelerimiz 2. bir hesap açamazlar, açmaları durumunda tüm hesapları kapatılarak siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaklardır

Forum Düzeni
    - Forum kurallarını okumadan direkt olarak mesaj atılamaz. İlk mesajınızda forum kurallarına aykırı davranmanız durumunda uyarı alırsınız.
    - Arama yapmadan aynı konuyu açamazsınız. Bu şekilde açılan konular diğer üyelerimizin aradıklarını bulmalarını zorlaştırmaktadır.
    - Tamamı büyük harfle konu başlığı veya mesaj içeriği yazamazsınız.
    - Mesajlarınıza eklediğiniz resimler forumu kaydıracak büyüklükte olmamalıdır. Bu tür resimler ya yeniden düzenlenerek eklenmelidir, ya da küçük hali eklenmelidir.
    - Mesajlarınızda sadece smiley kullanamazsınız, karşı tarafı rahatsız edecek miktarda smiley ekleyemezsiniz. Ayrıca “Evet”, “Sağol”, “bunu bildiğim iyi oldu”, gibi konunun tartışılma özüne uymayan mesajlarınız ‘mesaj sayınızı arttırma girişimi’ olarak algılanır ve silinir.
    - Yöneticilerin yasakladıkları kelimeler yıldız (*) işareti ile gizlenmektedir. Yöneticilerin yasakladıkları kelimeleri; aralarına nokta, virgül koyarak, aralıklı yazarak veya o kelimeyi çağrıştıracak şekilde değiştirerek mesajlarınızda kullanmak yasaktır. Bu hak sadece Turksportal Yöneticilerine aittir.
    - "Acil", "Yardım", "Lütfen Yardım Edin" türündeki konu başlıkları direkt olarak GMA' ya gönderilecektir.

Hesap İşlemleri
    -. Amacımız üyelerimizi forumlarımızda tutmaktır. Ancak bizim gösterdiğimiz her türlü iyi niyete rağmen tavırlarında ısrar eden üyelerimiz gerekli işlemlere maruz kalacaktır.
    - Site kurallarına bilinçli olarak uymadığı kanaati getirilen üyelerin üyelikleri süresiz olarak iptal edilir ve bir daha siteye üye olmamaları sağlanır..
    - Sitemizdeki bir üyeyi hedef alarak küfür eden üyelerin hesapları süresiz olarak iptal edilir ve bir daha siteye üye olmamaları sağlanır.
    - Sitemizde uyguladığımız Uyarı Sistemi sizlerin forum kurallarını daha kolay öğrenebilmeniz içindir. Diğer üyelerimiz size yazılan uyarıları okuyamaz, uyarı yüzdenizi göremez. Bu sistem sadece kendinize görünür. Bu sistemde yüzdelik dilimi %100 olan üyeler süresiz olarak forumlarımızdan uzaklaştırılır ve bir daha siteye üye olmamaları sağlanır.
    - Aldığınız uyarının haksız yere verildiğini düşünüyorsanız bir üst yöneticiye itiraz etme hakkınız vardır.

Yeni Türk Ceza Kanunu
    - 1 Haziran 2005'te yürürlüğe giren Türk Ceza Kanunu' nun, internet üzerinden haberleşmeye; yani doğal olarak bize de bir takım etkileri olmuştur. Kısaca forumlar üzerinden yapılan bazı haberleşmelerede ceza verileceği belirtilmiştir:
    - Madde 125, 1. Fikra:
    "Bir kimseye onur, seref ve sayginligini rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakistirmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, seref ve sayginligina saldiran kisi, üc aydan iki yila kadar hapis veya adlî para cezasi ile cezalandirilir. Magdurun giyabinda hakaretin cezalandirilabilmesi icin fiilin en az üc kisiyle ihtilat ederek islenmesi gerekir."
    - Madde 125, 4. Fikra:
    "Ceza, hakaretin alenen islenmesi halinde, altida biri; basin ve yayin yoluyla islenmesi halinde, ücte biri oraninda artirilir."

Unutmayınız ki yazdığınız her mesajın IP numarası kayıt edilmektedir, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kanunlarda yasakladığı unsurları yazmanız durumunda gerekli bilgiler Cumhuriyet Savcılıklarına verilecek ve hakkınızda işlem yapılması sağlanacaktır.

Turksportal Interactive Yönetimi

---------------

Okuyunda öğrenin.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Yav ben bir mesaj atana kadar konu değişiyor.
    Atma o zaman bilader.! Yeter artık.! O zaman haddini bil atma mesaj.! Birde kalkıp Emre abiye laf söylüyor ceza alması için.! Sen önce hızlı yaz ulen! (Emre abi iyi rol yaptım mı acaba?)
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ogulcan Okurum sen merak etme Uyarı veririm diyerek bizi korkutmaya çalışma sen yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Atma o zaman bilader.! Yeter artık.! O zaman haddini bil atma mesaj.! Birde kalkıp Emre abiye laf söylüyor ceza alması için.! Sen önce hızlı yaz ulen! (Emre abi iyi rol yaptım mı acaba?)
    Tosun Sert olursan elbet kırılırsın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Süper olmuş Alican.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Tosun Sert olursan elbet kırılırsın.
    Yani hakkaten ama ha (anladın sen onu)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Süper olmuş Alican.
    (Sağol abi)
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

omer-faruk-14 Misafir

Ben geldim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Junk artizliğin lüzumu yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Uyarı veririm diye tehdit etmiyorum ki zaten küt diye veriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hoşgeldin ömer

Emre abi junk deyip durma milletde senden bakıyor sonra ben sinir küpü oluyorum yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ogulcan Senden beklmezdim kardeşim Ben forum kurallarını okuyan bir üyeyim bir daha buraya koymana gerek yok yani

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tamam Oğulcan

Mesaj Yetkileri