Selam millet ben geldim..
Selam millet ben geldim..
oooooo Aygün olayı çözdü.en kısa yol vantiletör.Bende şehir dışında olduğumdan elimde mevcut değil.Bu arada hoşgediniz![]()
Ya temmuz sonuna doğru ben tatile gidecem bu günlerde hava böyleyse o zaman ne olur yaa pff..Yandık valla tam anlamıyla yandık..
Pervanesini kırdığım için maalesef bizde de yok.Yarın alıcaz ama çok sıcak şimdi dayanamıyorum![]()
![]()
Puuff siz birde beni düşünün.Yarın 24 saatlik bir otobüs yolculuğu var.![]()
So what?
Saike
Bu sıcakta dayan dayanabilirsen ŞemsiBu arada taşınıcak mısınız ?
Off işin zor be Şemsi.24 saat otobüsle,Türkiye'nin diğer ucuna.Klima vardır heralde otobüste dimi?
Yok o iş yattı Aygün.
So what?
Saike
Sen bu sıcakta gideceğin yere varana kadar çorba olursun Şemsi
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Birde bunun dönüşü var tabi.Belki 3 ay sonra daha bi hafifler hava.
slm
aygün vantilatör kesmezki işte klima ile vantilatör aynı şeymi ???
Tabii gönül uçakla gitmek ister.Ama cüzdan izin vermiyor.
So what?
Saike
Hiç yoktan vantilatör iyidirBen mecbru kalmadıkça arabayla yolculuk etmem..Özellikle 1 saatten fazlaysa..
Bende Trabzon'a uçakla gittim ama bazı kötü yanları var.
Önce iyi yanlar;
Şansınız varsa hostes güzel olur
Serin bi ortam
Çabuk ulaşım
Bedava yiyecek içecek
Kötü yanlar;
Kalkarken yusuf oldum çok pis kalkıyor
Rötar yapabiliyor(Gelirken yarım saat rötar yaptı)
Herhalde gerçektede İngiliz Paşasısın Aygün.![]()
So what?
Saike
Heralde.İngiltere'de Aygün'ü nasıl karşılarlar kim bilir![]()
Selamun Aleyküm..Nasılsınız?
(/s)
Aleyküm Selam , iyidir sizleri sormalı..?
10 Dk.lık yolda bile miğdem bulanıyo..Alerji gibi bişey.O yüzden memlekete hep trenle giderim....Bu sene Yurt dışına gitsem mi diye düşünüyorum ama..A.s
![]()
Sami abi hoşgeldin.Bu arada aklıma geldi sen beni kekleyememiştin abi.![]()
So what?
Saike
Aygün yurtdışına nerelere gidiyosun??![]()
Yedin beni Şemsi şimdi..![]()
Tekrardan selamlar. Yeğenin doğum gününe gittim, geldim geri. Kendi doğum günümü 6-7 yıldır kutlamıyorum diye4 pastanın ne demek olduğunu unutmuştum, süper geldi vallaKolalar, börekler, kurabiyeler oy oy oy. yedim yedim şiştim geldim geri. Allah'tan çok yeğen var da karnım aç kalmıyor
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Abi Tosun sen Memo vardı.Bir üyeye küfür ettiğimi.Beni banlayacağını iddia etmiştin.Ben senin keksever bir abimiz olduğunu bilmediğim halde yememiştim.Ama hazırım kek operasyonlarına.
![]()
So what?
Saike
Beleş tabii ye yiyebildiğin kadar![]()
Tosun bugün Baran ile Webcam'den konuştuk.
So what?
Saike