Juventus Gomez ile ilgilenmiyor.Trezeguet ayrılırsa Huntelaar %99,9.
Juventus Gomez ile ilgilenmiyor.Trezeguet ayrılırsa Huntelaar %99,9.
saçma haber zaten trezegeut'u gönderen takım en az onun kadar iyi forvet almak zorunda bu tabiki Gomez değil
Özgür demiş ztn bu transfer olmaz... Huntelear gelir Trezegol giderse...
Özgür burda Aylarca İtalya daki olayları Inter ın yaptıklarını anlatmasına rağmen bi çok kişi çok duyduk bunları demişti... İşte gerçekler bir kez daha su yüzünde... Inter in yaptıkları... Bakalım ne ceza gelir Inter e heralde Seri A ya +6 puanla başlarlar... Eee Juve ligde ya önden başalasınlaR...
zaten İtalyadaki herkes Juve'ye düşman kimse sevmiyor ya böle senaryolar yazıyorsunuz
juventus zaten böyle bir oyuncu için 25 milyon euro yu gözden çıkarmaz.çok büyük bir risk olur.![]()
eğer trezeguet gidince huntelaar alınacaksa bence durmasın satsınlar süper golcu huntelaar
italya ligi artık çok zevksiz oldu insan soğudu ligden
Quagliarella Manchester United ve Juventus'un İlgisinden Memnun
Fabio Quagliarella yaptığı açıklamada Manchester United yada Juventus'ta oynamaktan mutluluk duyacağını söyledi.
Herşeyden önce, Quagliarella İtalya'daki en iyi forvet oyuncularından birisi olarak gösterilmesini gururla karşılıyor.
Oyuncu yaptığı açıklamada "Adımın yıldız futbolcularla birlikte anılması beni mutlu ediyor. Ancak kendimi hala geliştirmem gerketiğini biliyorum. Kolaylıkla söyleyebilirim ki kariyerimin en iyi dönemini geçiriyorum. Önümde çok zor bir sezon var, kendimi hazırlamam gerekiyor" dedi.
23 yaşındaki oyuncu Samprodia ve Udinese ile ilgili açıklamalarda bulunurken Manchester United ve Juventus'a transfer olma olasılığını değerlendirdi: "Çok önemli işler yaptım. Sampdoria ve Udinese'de geçirdiğim günleri asla unutmayacağım, ikisi de çok büyük kulüpler. Sampdoria'da hem ortamı hem de taraftarları çok sevmiştim. Beni sürekli motive ettiler. Şu anda Udinese'deyim ve 2 sene önce Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatını yakaladığım kulüptür. Daha büyük bir kulübe transfer olmak en büyük hakkım. Juventus yada Manchester United'da oynamak benim için büyük bir onur. Eğer Udinese bu iki kulüpten birisinden bir teklif alırsa ben de geleceğim ile ilgili oturup düşünürüm. Juventus dünyadaki sayılı kulüplerden. Hangi oyuncu orada oynamak istemez ki? Manchester United bir başka önemli kulüp. Premier Lig'i seviyorum. Serie A gibi rekabetçi bir lig değil ancak fiziksel olarak çok zorlu bir lig"
Bu adam mecburen inter'de kaldı sanırım.
milan resmi sitesi ve televizyonu haberi duyurmuştu demekki güvenilir kaynak değilmiş.
Quagliarella’yı Udinese’ye kaptıran Sampdoria, Andrea Caracciolo trasnferini resmi olarak duyurdu.
Hocasıyla ve taraftarlarla arası bozulan Caracciolo uzun süreden beri Palermo’dan ayrılmak istiyordu. Sampdoria’nın transfer teklifini tereddütsüz kabul ettiğini belirten Caracciolo:
"Sampdoria daha önce de beni istemişti. Uzun süredir benimle ilgilenmeleri benim adıma sevindirici. Transfer teklifi aldığımda hiç düşünmeden kabul ettim. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki sezon benim için çok önemli. Şu anda takımda çok kaliteli oyuncular var. Yeni transferler de olacak sanırım. Sampdoria kulübü beni heyecanlandırıyor.” dedi.
İtalyan Crouch
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Güzel bir transfer çok iyi oyuncu... Sampdoria ya faydalı olucaktır...
iyi bir oyuncu ama.geçen yıl amaurinin gölgesinde kaldı.faydalı olur.
kaliteli transfer hayırlı olsun
Gomez gelmez.Herkesin dediği gibi ilk ve en büyük aday Huntelaar.
So what?
Saike
Giderse Rennes'e baya katkı sağlar düşüncesindeyim. Orada patlar.
TSİ Online Fm turnuvasından tanıdımsamprodia için ideal bir oyuncu
Rennes'e büyük katkı sağlar orada önemli işler yapar giderse
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Milan'da iyi işler yapar Schwninsteiger Milan elini biran önce çabuk tutup transferi gerçekleştirmeli.
Mancini'nin yerini dolduramasada iyi bir transfer olur.
Bas gaza Roma bas gaza. Kim tutar seni bas gaza.
keşke torinodan rosina veya cassanoyu alsalar.di natale de fena oyuncu değil kanatlarda iyi işler yapabilir.
sürpriz gol vuruşlarıyla dikkat çeken bir isim di natale.
Bıraksın artık zamanı geldi.
Donadoni istifa ederse kararından geri döner.
keşke gol rekorunu kırıp öyle bıraksa, donadoni bırakmalı ilk önce.