İşte Son Transferler :

Shot at 2007-06-26

Ayrıca transferin son gününde Kevin Larsen'i transfer ettik. Delgado'nun takımı cevap vermeyi sürekli erteleyince bu transfer iptal oldu. Alınan bir bilgiye göre Delgado'nun eşinin Floransa'ya gelmek istememesi üzerine bu transfer gerçekleşmedi. Ayrıca Delgado'nun amcasının kızının da bu transfere şiddetle karşı olduğu belirtildi.

İtalya Kupasında Son Durum :

Shot at 2007-06-26

Evet İtalya Kupası'nda ilk maçımı böyle tamamlamıştım. İkinci maçımı da geçtim ancak bu maçta Luca Toni sakatlanınca, bir hafta sonraki Sampdoria turuna çıkamadı ve Sampdoria maçında Mutu'nun güzel oyununa rağmen 2-1 kaybettik ve İtalya Kupasından elendik. Anladım ki Toni takım için bulunmaz bir oyuncu...

Ve sezon başladı... İlk maç deplasmanda Parma ile oynanacaktı. Hava futbol için müsaitti. Toni sakatlanınca yerine giren İversen'in kafayla savunmanın arkasına aşırdığı topta Mutu kaleciyi avladı ve takımını 0-1 öne geçirdi. Daha sonraki dakikalarda da Fiorentina'nın üstün oyunu vardı ve maç da 0-1 Fiorentina'nın üstünlüğü ile sona erdi. Böyle Fiorentina eksi puanlarla başladığı Serie A'da çok önemli bir galibiyet almış oldu. Hazırlık ve resmi maçlarda Jorgensen'in kötü, aynı mevkide oynayan Santana'nın ise iyi formları dikkat çekerken; takımda ciddi bir sakatlanma probleminin olduğu gözlerden kaçmadı. Fizyonomlar ve doktorlar buna bir çare bulmaya çalışırken, antrenman performansları da dikkat çekici düzeyde iyi. Ancak özellikle, takımın iki AS oyuncusu Toni ve Montolivo'nun sürekli sakatlanması dikkat çekiyor.

Şok Şok Şok!!! Toni "2" ay, Pasqual "6" ay yok!!!

Beni Fiorentina'ya kazandıran arkadaşım Luca'nın sakatlanması beni ayrıca üzdü!

Takım yasta, Toni 2 ay takımdan ayrı kalacak. Pasqual ise şimdiden sezonu kapattı diyebiliriz. Sakatlanan oyuncuların rakip takımlardan çok teklif alan oyuncular olması Sir Gürbüz'ü düşündürüyor. Bu konuda geniş çaplı soruşturma başlatılacak. Şuanda takımın mutlu olabildiği tek olay Parma galibiyeti... Gelişmelerle tekrar burada olacağız.