Adriano zaten vasat bir futbolcu. Inter için iyi olur.
Adriano zaten vasat bir futbolcu. Inter için iyi olur.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Cambiasso,Vieria,Dacourt hatta ihtiyaç dahilinde Zanetti gerek yok Diarra'ya bence topu iyi kullanamıyor
Dica yetenekli ve benim sevdigim bir isim hayirli olsun catania iyi transfer yapti
Mukemmel transfer Inter süper takim kuruyor drogbada gelecek bence
Bu adam nasıl Madrid'de banko oynuyor anlamıyordum.. Adriano + 8 miLyon Avro veriyor Inter bi deBizim Aurelio kat kat bi futbolcu Diarraya göre, bize önersinler :P
adri bence milana gitsin. oraya yakışır. ronaldo kaka adri.
FM'deki talebelerimdeneğer gerçekte de oyleyse başarılı olacağından şüphem yok
İki takım içinde iyi olur bence
Inter yine nokta transferlere devam ediyor.Dacourt,Cambiasso ve Vieria'dan oluşan ön libero topluluğu 4. olmadığı için okey oynayamıyordu,Diarra'nın gelmesi bu sorunu çözer
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
inter' e 2 tane kanat oyuncusu lazım
Adriano Parmada ki gibi değil artık, çok düştü.
dick'ten yine güzel bir yorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ne yaptığını kendi de bilmiyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tevez İntere gitnesi iyi olurdu bence keşke reddetmeseydi
Fiorentina teknik direktörü Cesare Prandelli, yaptığı açıklama ile Roma dedikodularına son verdi.
Geçen hafta İtalyan gazetelerinde Mutu’nun Fiorentina’dan ayrılacağı ve Roma gideceği dedikoduları çıkmıştı. Prandelli’nin açıklamasına göre Mutu kalıyor.
“Adrian’ın kararı önemli çünkü şampiyoluktan bahsediyoruz. Sebastien Frey ise bu sezon daha iyi olacak hem Fiorentina için hem Fransa için. Transfer döneminde iyi çalışmalar yaptık. Gelen oyuncular iyi performans sergilerse lig için başrol oyuncusu biz oluruz. Vargas iyi biri, güçlü, Manuel Pasqual gibi defansif özelliklerini geliştirmeli. Jovetic yetenekli ve kendini geliştirebiliyor. Gilardino ise motive olmuş durumda, gerçek bir savaşçı olduğunu yakında göreceksiniz. Kulüpteki herkes hem insani hem de teknik olarak beni çok etkiliyor.”
goal.com
Mutu bu saatten sonra bir yere gidemez artık bana göre, Fio'da 3-4 yıl daha oynar.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bence tevez tam ingiltere ligi oyuncusu teknik desen var hız desen var bu sene adaptasyon sorununuda aşmıştır muhtemelen.arsenal veya man. utda giderse çok iyi işler yapar
İnter, Palermolu Hernan Paolo Dellafiore’yi almak için uğraşıyor. Şampiyonlar Ligi’nin altyapıdan yetişmiş oyuncu sayısıyla ilgili yeni kuralı yüzünden transferin çok önemli olduğu bildirildi.
Lacivert siyahlılar, yerli oyuncu eksikliği sebebiyle sıkça eleştiriliyordu. Şimdi ise UEFA’nın getirdiği yeni kurallar doğrultusunda İtalyan oyuncu transferi yapmak zorunda kaldılar.
Gelecek sene Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olan takımlar, kadrolarında 4 tane kendi altyapılarından yetişmiş oyuncunun yanı sıra 4 tane de kendi ülkelerinin vatandaşı olan oyuncu bulundurmak zorundalar.
Bu kriterleri sağlamak için İnter transfer politikasında değişiklikler yapmaya başladı.
La Stampa’nın haberine gore İnter, İtalya 21 yaş altı milli takımının oyuncusu Hernan Paolo Dellafiore’yi almaya çalışıyor. Palermolu oyuncu geçen sezon kiralık olarak Torino’da oynamıştı. Bu oyuncunun İnter altyapısından çıkmış olması, UEFA’ya verilecek listedeki kontenjan açısından çok kritik.
Buenos Aires doğumlu 23 yaşındaki oyuncu defansın sağında ve göbeğinde görev yapabiliyor. Dellafiore geçen sezon Serie A’da 28 maça çıktı.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
rezilliğin ßu kadarı ya...
Serie A'nın son şampiyonu İnter, Cruzeiro'da oynayan Brezilyalı genç yıldız Kerlon'un peşinde.
İnter'in, Kerlon'u transfer ederek tecrübe kazanması için Serie A'ya yeni yükselen Chievo'ya kiralık olarak vereceği de İtalya'dan gelen haberler arasında. 20 yaşındaki Kerlon Brezilya futbolunun en büyük yıldız adayları arasında gösteriliyor.
Racing Santander'in orta saha oyuncusu Lazio'ya gideceği konusundaki iddiaların haklı olduğunu duyurdu.Arjantinli millî oyuncu 9 Temmuz günü Roma'da olacağını ve orada sözleşmeye imza atacağını duyurdu:
"Roma'yla geçen hafta el sıkıştık. Bu benim için büyük bir fırsat; Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için daha fazla bekleyemezdim. Sağda oynuyorsam da göbekte de oynamışlığım var. Lazio sportif direktörü Sabatini sağ tarafa adam lâzım olduğunu söyledi; ben de davetini olumlu cevaplandırıyorum."
29 yaşındaki oyuncu 2005-2006 sezonunu West Ham'da kiralık olarak geçirmişti.
Oyuncu Racing Santander'den önce Deportivo La Coruna'da forma giymişti.
Milan'ın Barcelonalı Tiago Motta'ya teklif götürdüğü belirtildi.
Barcelona'nın sportif direktörü Txiki Begiristain geçtiğimiz salı günü Yaya Toure transferinin ardından Thiago Motta'yla ilgili olarak teklif beklediklerini duyurmuştu.
İtalyan asıllı Brezilyalı oyuncunun Chivu transferine bağlı olarak Milano'ya gönderilmesinin gündemde olduğu ifade edildi.
Diğer bazı İtalyan kulüplerinin de oyuncunu peşinde olduğu ancak bunlardan Milan'ın en ciddi teklifi yaptığı da sızan haberler arasında.
Ancak Barcelona'nın oyuncu için 6 milyon avro bonservis bedeli isteyeceği tahmin ediliyor.
Oyuncunun menejeri Jorge Mendes'in gelecek hafta Barcelona'da bu konuyla ilgili olarak temaslarda bulunacağı dile getirildi.
Öte yandan Edmilson'un Newcastle'a transferi konusunda kesin bir gelişme olmadığı; Sam Allardyce'ın evine eli boş dönme ihtimâli doğduğu kaydedildi.
Bıktık artık bu haberlerden ya , Maradona bir tane bunu anlamadılar.
Pato İtalya'da oynamaz dendi ama denilenler doğru çıkmadı.Pato'nun italya'da tuttuğunu gören İnter'in Kerlon'u alma girişimi bence akıllıca bir girişim.
So what?
Saike
Mourinho'nun alacağını sanmıyorum Kerlon'u, müzmin bi sakatlığı war cunku bildiğim kadarıyla..
Tecrübeli golcü Christian Vieri kariyerinde üçüncü kez Atalanta formasını giyecek.
1996’da Atalanta’da oynayan futbolcu, oradaki başarılı performansıyla Juventus’a transfer olmuştu. 2006’da tekrar Atalanta’ya dönen İtalyan golcü sadece 7 kez forma giymiş ve Fiorentina’nın yolunu tutmuştu. Oyuncu şimdi üçüncü kez Atalanta’ya transfer olarak ilginç bir rekora imza attı.
Vieri'nin haftalık 10 bin pound karşılığında Hull City’ye çok yakın olduğu ancak Atalanta’nın elini çabuk tutarak transferi bitirdiği öğrenildi. Atalanta resmi sitesinden yapılan açıklamada, 34 yaşındaki oyuncudan çok şey beklendiği yazdı. Futbolcu da emekli olmaya yanaştığı günlerde hayatının çoğunu harcadığı Serie A’ya başarılı bir performansla veda etmek istiyor.
goal.com
Motta ancak yedek olur orada bence.
Artık bıraksın yahu.
Vierinin Türkiyeye gelemsini isterdim hayırlı olsun seney bırakmalı ama artık