1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Sekocan Kariyer ''Bursaspor''

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Seko bir an önce seni kümede görmek istiyorum hadi bakaLım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum Özellikle beni kümede görmek isteyenlere

Oyuna başlarken 2 lig seçtim. Brezilya ve Türkiye yalışlıkla Brezilya başlanğıç tarihi ile başladım ve Aralık ayından devam edicem

Bursaspor'u aldığımda takım 10. sıradaydı 2 transfer yaptım bu sene beni götürür. Bu seneyi pek umursamıyorum seneye bakıyorum

İşte Puan Durumu ( Aralık 2006)

10. sıradayım ve Şampiyon olma ihtimalim bile var Ama o kadar yüksek düşünmyorum bu sezon. Benim için en iyi sonuç 4. veya 5. lik olur o da bana bu sezonluk yeter

İşte Transfer ettiğim futbolcular :

Ankaraspor'un 2 genç yeteneği MURAT TOSUN ve ÖZER HURMACI'yı takımımıza kattık onlardan çok büyük başarılar bekliyorum ama bu sezon içinde beklemek biraz aşırı kaçar o yüzden bu sezon onlara anlayışlı davranacağım hatta bütün takıma..

Gelecek Oyuncular :

Beşiktaş'ın eski stoperi Ronaldo ile %100 anlaştık sadece kedisini imza için Bursa'ya bekliyoruz..

Lazarov'la ise sadece resmi teklifte bulunduk Kayseri cephesinden daha cevap gelmedi.Merakla bekliyoruz..

Ve taktiğim ve takım kadrom :

http://img530.imageshack.us/my.php?image=kadroyu0.jpg

Bu sezon 4-4-2 sistemi ile sahaya çıkacağım. İleri ikiliyi çok güvendiğim Sinan - Murat Tosun ikilsine verdim. Orta sahanın göbeğine Sumilikoski ve Pancu'yu monte ettim. Pancu'yu atak oyuncu olarakta kullanıcam. Bazen forvete de çekebilirim. Ama düşünmüyorum Sağ açıkta Özer Hurmacı'yı görüyoruz. Onun yeteneklerine çok güveniyorum Sol açıkta ise tarışılmaz Fransineau'yu görüyoruz O'nu ilerleyen yıllarda 4 büyüklere satabilirim.. Defansımıza baktığımızda beklerde Hasan ve İsmail'i görüyoruz bence formayı kaptırmazlar.. Göbeğe gelincee.... Ronaldo'yu imzaya beklememiz ve Ömer , Egemen , Cumhur , gibi sağlam defans arasından kimi seçsem diye çok düşündüm... İlk maçım olan Fortis Türkiye Kupası BJK - BURSA maçında Egemen - Ömer ikilisine görev verdim. Gayet te başarılı oldular Ronaldo geldikten sonra neler değişir bilemem....

FTK ( Beşiktaş - BURSASPOR )

İlk maçımdı ve hiç heycan yoktu Beşiktaş'ı yeneceğimden o kadar emindimki
    '' Acaba kaybedermiyim '' diye birşey aklımdan geçmedi bile.

http://img263.imageshack.us/my.php?image=lkmacvc3.jpg

Murat tosun ve Burak Akdiş'in golleri ile ilk maçımı kazandım..

Maçtan sonra yaptığım açıklamada:
    '' İlk galibiyetimi 4 büyüklerden birine karşı almak kendime karşı olan güvenimi daha çok yukarıya çıkardı. Murat'a gerçekten çok güveniyorum bu maçta attığı golle de güvenin sarsmadı ve gerçekten iyi bir golcü olduğunu gösterdi.''

Devamı gelecek bizden ayrılmayın ( İsterseniz ayrlının )

Mesaj Yetkileri