1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: [4-4-2 Dengeli v.2] En iyinin de iyisi

Hybrid View

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bence bu taktiği kullan. Kadro yapında taktik için fena değil. Johnson pivot santrafor olabilir. Ama MC sağda oynayan yani DM oynayacak sağlam bir adam bulursan daha iyi olur.Forvete Johnson'un yanınada iyi bir eleman bul. Alabiliyorsan Sosa yada Vela derim.Savunman gayet iyi bence.Mutlaka başarılı olursun bu taktikle bence.Ama birazda sabır göstermek lazım.
    Bir yabancı hakkım var, orta sahaya Freddy Guarin'i almayı düşünüyorum DM olarak. Johnson'un yanında Nobre çok iyi oynuyor aslında, belki Gökhan Ünal'ı alabilirim. O kadar takım geçti elimden, bir tek taraftarı olduğum Beşiktaş da istikrar sağlayamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by BJKKKKK View Post
    Bir yabancı hakkım var, orta sahaya Freddy Guarin'i almayı düşünüyorum DM olarak. Johnson'un yanında Nobre çok iyi oynuyor aslında, belki Gökhan Ünal'ı alabilirim. O kadar takım geçti elimden, bir tek taraftarı olduğum Beşiktaş da istikrar sağlayamadım
    Evet bende Feyenoord ile oynuyorum şimdi Guarin'i aldım DM oynasın diye. Gerçi bir performans göremedim daha ama al sende adamın kumaşı iyi. Nobre iyi iş çıkarıyor diyorsan onla devam et zaten Batuhan Karadeniz gelmiyor mu alttan?

Mesaj Yetkileri