Arkadaşlar yorumlarınz için çok çok çok teşekkür ederim

Daha önce de size söylediğim gibi yanlışlıkla sezon ortasından başladım ve bu sezonu öylesine oynayım 6-7 ss ile bitiricem....
Gelecek sezon ise Maçları tek tek ss ile koyacağım...

Aralık 2006 dan başladığım kariyerimi bitirdim .... Ss ler altta

İşte Bjk maçından sonra ki FTK sı maçım Trabzonspor ile 2-0 kazandım

Fortis Türkiye Kupası ( BURSASPOR - Trabzonspor ) 2-0

Hafta içinde 1.7 m € ya aldığım Lazarov ilk maçında adeta şov yaptı 1 gol ve 1 assistle maçın yıldız olurken adeta bana '' iyiki seni almışım''dedirti

Türkiye Kupasında Çeyrek Fİnale yükselirken lig de ilk maçıma çıkıcaktım....
Lig de ilk maçım ANTALYASPOR laydı sonuç 2-0

Turkcell Super Lig ( BURSASPOR - Antalyaspor) 2-0

Ligde Murat Tosun rüzarı esmeye devam ediyorudu 1 gol ve mütiş performası ile 2-0 galibiyette baş rol oynadı....

Tsl de 2.maçım Galatasaray ileydi sonuç ise 1-0 86. dakikada Hakan ŞÜKÜR'ün golü ile Gs kazanmayı bildi

Turkcell Super Lig ( Galatasaray - BURSASPOR ) 1-0

84 dakika boyunca rakibi kendi sahasına yıktık adeta nefes aldırmadık çok pozisyon kaçırdık. Murat Tosun sakattı gol atamadık ne olduysa 86 da oldu 1 kere geldiler o da gol oldu sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakarız bzde

Ligi kısa kısa geçicemi söylemiştim Şimdiki ss ler ise Sakarya zaferi , Konya zaferi ,, iki maçımıda 3-2 kazandım .... Sezonun son maçı olan Beşiktaş maçınıda 1-1 berabere kalarak ligi 7. olarak bitirdim.....

Sakarya : 2 - 3 : BURSASPOR

Konya : 2 -3 : BURSASPOR

VE PuAN DurUmu

Ligi 7. tamamlamak ta benm için bir başarıydı .... Seneye daha yukarda olmak için savaşacağız ....

Ve Fikstür :

Hepinize Yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim Kariyer devam edicek bizi izlemeye devam edin