Quote Originally Posted by ABOOO
Galatasaray'ın mali yapısı bir anda düzelemez seçimler ile.
Kanımca en az 5 yıl geçmesi lazım ki bu arada da doğru planlamaların yapılması lazım.Eğer yeni başkan ile hatalı seçimler yapılmaya devam edilirse borçların eritilmesi planı tamamen tersi yönde işler ki, Galatasaray o zaman ancak gayrimenkullerini satarak azaltabilir borçlarını.

Galatasaray'ın 2. yarı o ilk yarı kadar puan toplayabileceğine de inanmıyorum.Hava hakimiyeti olan oyuncular ile çok fazla doldurarak ve erken baskı ile kondüsyonu çabuk tüketerek maçları çabuk koparıyordı ama Galatasaray'ın üzerine baskılı bir şekilde giden, topu ayağında daha fazla bir şekilde tutabilen takımlar Galatasaray'ı çok zorluyorlardı.Artık herkes nasıl oynaması gerektiği farketti gibi sanki.

Her Gerets takımı gibi bu Gerets takımı da düşüşe geçecektir bir süre sonra.Ayrıca kadro yapısı da kondüsyonu dengeleyebilecek gibi de gözükmüyor, ligde kalburüstü birkaç takım var ve bu takımlar ligin sonuna doğru Galatasaray'ı çok zorlayacaktır.
ilk on macdan sonra düsecek performansı diyordunuz GS için ama ne hikmetki hala burnunun dibindeyiz Fenerbahçe'nin.WOLFSBURG ile GALATASARAY'ı karsılastıranalara en iyi cevabı onurları için oynayan ASLAN'lar veriyor.Tesekkürler sampiyon olmasak bile bu sene gönüllerin sampiyonuyuz.En azından ben öyle düsünüyorum.