Sert oynamayı sevmemden dolayı DC-DMC şaşmaz![]()
Her yerde oynarım.Genelde defanstaki son adamın önünde beklerim.Tüm toplara koşarım.Sonra topu kapar ileri taşır ya golü atar ya da attırırım![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Ortasahanin her yerinde, gerektigi zaman dr/dl hemde forvet olarak oynaya biliyorum. burda bize ögretilen birsey var, birden fazla mevkide oynamayi bilmek cok önemli. ayrica 2 ayanigida yeterli sekilde kullanmayi ögrenmelisin, az cekmedim bundan![]()
DR/DC/DMC oynarım halı sahalarda daha çok bek(DR/DL) oynuyorum nası olsa orta özürlü olmama rağmen halı sahada orta açmaya gerek kalmıyor
sert oynamayı sevdiğimden dolayı mc/dmc veya dr![]()
DR/DM
İkisinde de sık sık ileri çıkarım![]()
Daha çok forvet oynamayı severim. Jardel tarzı geleni atarımGerekince defansta da kalede de görev yaparım
![]()
dm-amc..
iki ayagımıda kullanabılıyorum ama saga daha hakımım kolay top dagıtabılıyorum dıye dmc, cok gol attırdıgım ıcın amc![]()
AMRLC
Orta sahanın her yerinde oynayabilirim
GK,ST
Niye 2 tane yazdım.Forvette Bitiricilik 16 falan kiloma rağmen hızımda fena değil.
Kalede ise
Hava üstünlüğü:19
Refleksler:14 falan
AMRL/FC
manyak çalım atarım kanattan aldım mı giderim.
iyi şut çekerim ve beleşci olduğumdan forvet de oynayabilirim
st veya fc
fenerbahçenin altyapısına alınıyordum fakat kalbimdeki ritim bozukluğu nedeniyle olmamıştı iş oynadığım sefaköyspor klübünde st oynuyordum zihinsel özelliklerim çok iyiydi fakat fizik olarak zayf ve top süremeyen yavaş bir st iştefutbolu bırakıp baskete başladım ama yaptığım son 20 halı saha maçında dmc oynadım harika top kapıp oyun kurduğumu farkettm futbola yeniden dönmeyi düşünüorm
![]()
Kaleci-oyuncu![]()
--- D Rcl ---
Savunmanın her yeri ama daha çok SW-DC
amr oynarım genellikle yaşıtlarıma göre baya hızlıyımdır ama kondisyonum olmadığından çabuk yorulurum bitirici sayılırım hiç olmayacak pozisyonları gol yapabilirken kalenin önünden topu direğe vurdurduğumda olmuştukafa vuruşlarım iyidir kornerlerde tehlike yaratırım
![]()
mrlc.........
amrlc/fc oynarım
Dr-Dm oynarım...
AMR/FC oynarım genelde
Teknik olarak biraz kabiliyetliyimdir. O nedenle AML/R oynarım.
gk/drlc/dmrlc/amrlc/fc de oynarım![]()
amrlc--fc de oynarım.Arada sıradada GK oynarım
GK.
Çok iyi kaleciyimdir.Kulübe felan gitmedim ama halı saha maçlarında,sınıf maçlarında felan takımın yıldızı olurum kaleci olduğum halde![]()
st.
tipimi söyLeyeyim:
martin paLermo
Uzun bir başlık oldu, kusura bakmayın. Başlıktan anlaşılacağı üzere, gerçek hayatta futbolda hangi bölgede oynarsınız?
Forvet, AMC, MC, DM ,DC,DL,DR,ML,MR,kaleci...
Ben DM ve DL oynarım. Sağ ayaklı sol bek hesabı.(Bkz: Lahm ve Ümit Özat) DC oynadığım da olmuştur.
![]()
Oo tam da beklediğim soruyu sormuşsun.Ben çok yönlü defansif bir oyuncuyumdurÇoğunlukla DC,DM oynarım.Ama ara sırada MC'ye kayarım yani
![]()
Sitenin eski halindeyken vardı böyle bir konu ben DC oynarım genelde bazense DL oynarım