Artik komurle yakmiyoz mangali mese odunuyla yakiyoz. Mese odunu kanser yapmiyo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
8 subat 2006
Jorgen: evet sevgili spor yazarlari ve kariyerseverler ozgur beyle 30 kasim 2006 tarihine kadar sozlesme imzalamis bulunmaktayiz camiamiza hayirli olsun.
Gazeteci: Sayin baskan bu degisiklik biraz ani olmadi mi. sebebini aciklar misiniz.
Jorgen: Pek de ani sayilmaz cunku camiamiz uzun zamandir bir taze kan arayisindaydi. Ulen steffen boyle bi adami taniyon da niye soylemiyon haylaz.
Iversen: aman baskanim mahcup ediyorsunuz beni.
Gazeteci: Sayin ozgur ozdemir rosenborg hakkindaki dusuncelerinizi ve burada yapacaklarinizi anlatirmisiniz.
Ozgur: Oncelikle sunu belirtmek isterim ki iversen le calismak benim icin buyuk zevk ancak jorgen baskanim da cok kral adammis. dun sozlesmeyi imzaladik sicacik koltuga oturdum o ara sarhos kafa transfer butcesini arttirmasini istedim o da hemen 16.5 milyon euroyu al gule gule harca dedi.Helal olsun.
salondan VAOUUUUUUUUUUW
Jorgen: Hadi yaa tuh... Onemli deil rosenborg a canim feda. Para nedir ki Ben sahsen ozgur beyin bu parayi en iyi sekilde takimin yararina kullanacagina eminim.
Gazeteci: Takimda yapmak istedikleriniz neler ozgur bey.
Ozgur: Arkadaslar oncelikle takimi ve norvec futbolunu tanimam ve kendime acil eldiven atki bere almam lazim. 2 hazirlik maci yapacagiz yarin ve ertesi gun norvec 2. liginden iki takimla ayrintilari o toplantilarda konusuruz
-------------------------------------------------------------------------------------------------
9 subat 2006 lerkendal stadi mac oncesi
Gazeteci: Ozgur bey rosenborg kadrosu hakkinda ne dusunuyorsunuz takviye yapacaniz mi.
Ozgur: Valla ilk bakista kadroda sol acik olmadigini gordun oncelikle o mevkiye daha sonra da kaleye.defansa.orta sahaya ve forvete birer tane kaliteli transfer yapmayi dusunuyorum. Bi de iversene sordum onun istedigi southamptonlu lundekvami alcam nese kaynagi olarak.
Gazeteci: Iversen ile araniz cok iyi. Onu nasil kullanmak istiyorsunuz.
Ozgur: Valla istedigim gibi kullanirim o bana kalmis. `Ah be steffen ne var di nottinghama geliversen` bak iste cumle icinde bile kullandim cok kullanisli adam vesselam.. Neyse arkadaslar maca gecelim sonra devam ederiz.
Gazteci: Ozgur bey ilk hazirlik macindaki performansi nasil buldunuz.
Ozgur: Valla takim duzeni iyi de hava hep boyle mi olcak onu merak ediyom. Son dakkaya kadar mucadele eden topculari tebrik ederim. Ayrica bu golu atan cocuk perjiscji mi skljkjlajlksd mi persilcan gibi bisey neyse o da yildiz olcak ama adini degistirmek lazim. Bu arada persilcan da guzel oldu sanki. Hadi gencler yarinki macta gorusuruz.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
10 subat 2006 lerkendel stadi mac sonrasi.
Gazteci: Evet ozgur bey 2. hazirlik macinda kalecinizin performansiyla maci kazandiniz.
Ozgur: Valla arkadas ben bu norvec futbolunu takdir ettim bugun. Hazirlik maci falan demiyo songdal kalecisi son bes dakkadaki 3 kornerde de bizim ceza sahasina geliyo gol icin iste mucadele aski bu.
Gazteci: Takimin taktik anlayisindan memnun kaldiniz mi.
Ozgur: Mactan once cocuklara da dedim hazirlik maci olcu deil ancak benim tekli forvet uclu defans anlayisimda kalecini onemi buyuk kalecim guven verdi bugun bana.
Ozgur: Bi de bilader 16 milyon var gozum donuyo bana bi kac topcu onersenize alayim hemen.
Sonraki bolum: Transferler ve Hazirlik maclari devami..