1- medyadan takip ettigim kadariyla muhammed demirci besiktas kulubunden aylik aliyor. hatta bir habere gore aldigi para alt yapi antrenorlerinin maasindan daha fazlaymis. bir arkadasimiz sozlesmeden bahsetmis bu yuzden yazdim.
2- gokhan gulec turk liginin en yetenekli genc forvetlerinden gozukuyor. bence gereginden fazla abartilmis.
3- burak yilmaz tamam sag kanat oynasin ama adam sezon basindan beri kac kere soyledi `asil yerim forvet ve forvet arkasi. sag kanatta oynamak istemiyorum. orada verimli olamiyorum `diye.
4- bir arkadas serdar ozkan es gecilmis adam aslinda cok yetenekli diye yazmis. serdar ozkan 2004-2005 sezonunda da kadrodaydi. ve daha o zaman cok yetenekliydi. ama serdar fiziksel olarak gelismeye basladigindan beri(oldukca boyu uzadi) teknik acidan oldukca zayifladi. eskisi kadar kivrak degil artik.
5- batuhan karadeniz hakikatten turk futbolunun gelecegi olan oyunculari arasinda. bunu su karadeniz spor oyunlarinda da gorduk. oyunda fiziksel ozellikler ve yetenek acisindan cok zayif yapilmis.
6- gokhan zan ve ibrahim toraman gibi turk milli takiminin iki stoperi mustafa doganin 10'da biri kadar oynayamiyor oyunda. ozellikle gokhan zanin adi bir ara arsenal ile anilmisti. bence bu haberler bile onun icin yeterli referans kaynagidir.
7- ayrica birde sakaryasporun altyapisindan hic futbolcu cikmiyor. bu da ayri bir yanlis olmus. turk futbolunun son yillardaki en onemli yildizlari buradan cikmistir. bakiniz hakan sukur. oguz cetin. tuncay sanli. aykut kocaman. recep cetin. engin ipekoglu ve suan aklima gelmeyen diger oyuncular. bence sakaryasporun alt yapisinin daha iyi oyuncular verecek sekilde yapilmasi gerekir.
son olarak bizim kuluplerimizin bu kadar borcu var. niye hicbirinin borcu gozukmuyor?