2008' de naptı ki Dikkat çekti anlamadım.. ya ben futboldan anlamıyorum ya da bunlar.. Aldığı topları ezdi resmen.. Biraz sürdü o kadar.. Kaleye Şutu var mı merak ettim şimdi??
2008' de naptı ki Dikkat çekti anlamadım.. ya ben futboldan anlamıyorum ya da bunlar.. Aldığı topları ezdi resmen.. Biraz sürdü o kadar.. Kaleye Şutu var mı merak ettim şimdi??
tek ßildiğim takımı katletmesiydi valla ßenmde
umarum almaz Juve... Euro 2oo8de kötüydü...
Calcimercato’nun haberine göre İnter, önümüzdeki günlerde Roma’nın başarılı kanat oyuncusu Mancini’yi renklerine bağlamayı hedefliyor.
İnter’in hocası Jose Mourinho’nun, Brezilyalı başarılı oyuncu Mancini’yi kesinlikle takımda görmek istediğini ve bu oyuncunun hazırlık kampına mutlaka yetiştirilmesi gerektiğini belirttiği öğrenildi.
Haberlere göre Roma’nın Mancini için 13 milyon avro istediği, fakat İnterli yöneticilerin bu rakamı biraz daha aşağı çekmeye uğraştığı ve bu görüşmelerin birkaç gün içinde netlik kazanacağı belirtildi.
Roma ise Mancini’nin yerine kadrosuna Real Madrid’in boğa lakaplı oyuncusu Baptista’yı almayı düşünüyor.
del pieronun yerine daha iyi bir futbolcu olması lazım juv ebüyük düşünüyorsa david villayı alsın
Diego Genoa'yı seviyor anlaşılan ama Genoa Zaragoza'yı ikna edebilir mi? Diego daha büyük kulüplerde oynayabilecek kapasitede kesinlikle.
So what?
Saike
Bence de daha iyi kulüplerde oynayabilir.
cassano biraz aklını kullansaydı şuanda iyi bir takımda olurdu.
cassano euro 2008 çok iyi değildi ama ilerde cassano top tutuyordu ,o da olmasaydı luca toniyle bilardo oynanırdı anca.şişirme toplar hemen geri gelir vs ...
Bence karaktersiz bir futbolcu Cassano ve böyle bir oyuncu Juventus'a yakışmaz, ayrıca iyi de değil o kadar, dikiş tutturamadı gittiği yerlerde.
Milan'ın hedefleri daha büyük, Pavlyuchenko bu hedeflere uymayabilir, Roma için daha uygun bir isim bence. Milan Eto'o, Adebayor, Drogba gibi isimlerle ilgilenmeli.
2 yılını boşu boşuna geçirdi Shevchenko, kariyerinin en değerli ve zirvesinde olduğu 2 yıl heba oldu, Chelsea'ye gitmekle çok kötü bir seçim yaptığı belli oldu. Bu yıl da Chelsea'de kalırsa kariyeri biter, umarım banko oynayabileceği bir takıma gider zira Milan'dan ayrıldığında bana göre dünyanın en iyi santraforuydu.
Juventus'un gol ayağı David Trezeguet, artık uluslararası maçlarda forma giymeyeceğini ve Raymond Domenech’i bugüne kadar verdiği kararlardan ötürü kınadığını belirtti.
Juventuslu golcü bu sezon Serie A’da 20 gol kaydetmesine rağmen Domenech’in kendisini göz ardı etmesine sitem etti.
“Trezegol” lakaplı futbolcu, şimdi yeni sezon için hazırlıklara başladığını ve uluslarası maçlara elveda dediğini açıkladı.
Trezeguet şöyle konuştu:
“Domenech’in takımda kalması, benim Fransa Milli Takımı’ndan ayrılmam demek.”
“Euro 2008’de Fransa'nın başarısızlığı ve teknik direktör Domenech’in yanlış seçimleri beni bu kararı almaya itti.”
“Aslında beni asıl kızdıran şey, Domenech’in hala bu takımın başında kalması.”
“Milli takımın futboldan daha çok politik kararlar ile yönetilmesi ve kamuoyu görüşünün göz ardı edilmesi çok üzücü bir şey.”
Juventus’un gelecek sezonki hedefleri hakkında da konuşan Trezegoal, “ Önümüzdeki sezon birkaç önemli kupayı kaldırmak zorundayız. Kalitemizi sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum.” dedi.
Güzel bir transfer olur. Bu konuya Muhammed abi'den yorum bekliyorum.![]()
Pavlyuchenko EURO 2008'de kendisini kanıtladı, Milan'a olmasa bile Roma'ya gidebilecek kapasitede olduğunu gösterdi.
Aslında Arshavin'i alana Pavlyuchenko'yu yanında verseler tadından yenmez.![]()
12MN € çok güzel para aslında,Guiza yerine Fenerbahçe alabilirmişHemde daha genç.
Bence Roma'ya gitsin,Milan biraz daha ağır kaçar.İtalya'dan sonra bir İspanya yoluda güzel olur![]()
İtalya’nın ufak tefek forvetlerinden birisi olan Miccoli, Juventus macerasına son verdikten sonra Sicilya kulübüyle kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.
Miccoli, Juventus’ta birinci tercih konumuna ulaşılamadan geçen birkaç sezonun ardından Portekiz yolunu tutmuştu. İki sezon kaldığı bu ülkede kiralık olarak Benfica forması giydi. Golcü futbolcu bu iki sezonun ardından tekrar İtalya’ya dönme kararı alırken, bu kararında en büyük nedenin, ailesinin geri dönmek istemesi olduğunu dile getirdi.
Miccoli, Palermo’ya transferinin ardından yaptığı açıklamada "İtalya’ya geri dönmek benim için hayati bir karar oldu. İki sezon Portekiz’de yaşadıktan sonra ailem artık yurt dışında bulunmak istemiyordu. Geri dönüş için kendime en uygun yer olaraksa Palermo'yu gördüm. Buradaki atmosfer, kulübün sıcaklığı ve başarı hırsı, beni ve ailemi buraya çekti. Takım için elimden gelenden fazlasını yapıp, %120’lik bir performans ortaya koyacağım. Bunu yapmazsam bana güvenenleri yüzüstü bırakmış gibi hissederim herhalde" şeklinde konuşarak Palermolu olduktan sonraki ilk hislerini dile getirdi.
Kendisi için önümüzdeki sezon ve daha ilerisi için çoktan hedefler belirlemiş. gibi görünen Miccoli, "10 numaralı formayı giyip tekrar milli takıma dönmek istiyorum. Eğer Donadoni, de benim Azzuri (İtalya Millî Tkımı) formasını hakkettiğimi düşünürse, hayatımın en mutlu günlerini yaşayacağım" dedi.
Konuşmasının son bölümündeyse, eski kulübüyle ilgili konuşan İtalyan golcü oyuncu, "Juve macerası kapandı. Şu anda kimseyi üzmek ya da karşıma almak istemiyorum. Bunun için de bir neden yok zaten" dedi.
Ufak tefek ama etkili. Palermo için iyi transfer olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kaliteli bir oyuncu.Her yerde oynayabilir..
Benfica'da çok iyi işler yaptı.Palermo'ya yararlı olacaktır.
Nedved Juve'nin teklifini beğenmedi
Juventus'un Çek futbolcusu Pavel Nedved, kulübünün sözleşme yenilemek için kendisine sunduğu şartlardan memnun kalmadı.
Çek futbolcu Pavel Nedved, 2001 yılından bu yana formasını giydiği Juventus'un sözleşme yenilemek için sunduğu teklifin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.
Kulüp başkanı Cobolli Gigli'nin, Nedved ile Mauro Camoranesi'nin takımda kalmalarını istediğini söylemesine karşın Çek futbolcu yaptığı açıklamada, önerilen anlaşmayı kabul etmektense futbolu bırakabileceğini ima etti.
Nedved'in menajeri Mino Raiola da teklifin daha uygun hale getirilmemesi halinde Nedved'in kulüpten ayrılacağını söyledi.
2001 yılında 41 milyon Euro karşılığında Lazio'dan Juventus'a transfer olan Nedved, siyah-beyazlı formayla çıktığı 184 maçta 42 gole imza attı.
Çek Milli Takımı'nda 91 kez görev alan ve 18 gol kaydeden 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 2003 yılında Avrupa'da Yılın Futbolcusu seçildi.
NTVSpor
Nedved için Juve fedakarlık yapmalı. Ne istiyorsa vermeli...
35 Yaşında hangi büyük kulübe gidebilirki
Merak etmeyin Juventusta kalır
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Zaten ya Juve'yle sözleşme imzalar ya da futbolu bırakır, o kadar sadık bir futbolcu, bizim Türk futbolcular gibi değil yani![]()
Palermo da iyi oynar diye düşünüyorum... Başarılı bir forvet...
Doğru söylüyorsun yalnızca yaş olarak deil takımına olan sevgisiyle örnek bir oyuncu
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
O kadar sadık olsa bu yaşında paraya bakmazdı...![]()
Juve trezegut konusunda aynı sorunları yaşamıştıbende sorun juvede nedvedde değil
Miccoli iyi oyuncu ama avrupanın devlerinde oynayacak kadar değil palermo onun için uygun bir klüp
Bence de Palermo onun içi uygun