-
Zaman:11.07.06
Yer=Lig TV Stüdyosu
Saat=19:30
Durum=Heyecanlı
Sayın Seyirciler,Futbol Gündeminin yeni haliyle “Futbol Gündemi İtalya özel” programına hoş geldiniz.Yazın ortasındayız ama her zamanki gibi buradayız.Bu ay Haziran 11 den Temmuz 11 e,yani bugüne kadar olan her şeyi anlatacağız.
Türkiyedeki en iyi 9.menajer olarak görülen eski Atletico menajeri Yağız Varol,Milan klübünün başına geldi.Aynı listeye göre Türkiyedeki en iyi menajer olan Fatih Terim de bu yollardan geçmişti.Ama herkesin tersine ben Varol’un orda başarılı olabileceğine %51 ihtimal veriyorum.
Son yılların fiziği,tekniği ve bitiriciliğiyle en iyi forvetlerinden biri olan Adriano,Blues un kıskacı altında.Chelsea takımı oyuncu için 20 m$ + Drogba’yı gözden çıkarmaya hazır.
Bence Adriano çok şişirilmiş bir oyuncu.Drogba ile takas edilir ama en fazla üstüne 10 m$ gibi bir para alınır.İnter şansı bulmuşken onu yakalamalı..
Juventus,Reggina,Fiorentina,Milan,Siena vs şike skandalına karışmış takımlar ceza aldı.(Sırasıyla SerieB+-9puanla başlama,-11 puanla başlama,-15 puanla başlama,-8 puanla başlama,-1 puanla başlama gibi cezalar geldi.
Gerd Müller,Gilardino’nun kendi yolundan gelip “Ulusal bir bombacı” olacağını söyledi.Açıklamasını yaparken yazlığında birkaç artistik hareket de gördük.İzliyoruz.
Gerd’in özellikle rövaşatasını çok beğendim.Eski formundan birşey kaybetmemiş.
Milanın Yedek Kaleci arayışı sonuçlandı.Milan 375 K $ ödeyerek V.Enyeama’yı kadrosuna kattı.Yumruklamaları ve topu dikişi ile ön plana birkaç yıl içinde çıkabilecek bir kalecidir. U19 maçlarında izlediğim ve beğendiğim ilk yabancı ünü olmayan kalecidir aynı zamanda.İmzasını yarın atacağı kesinleşmiş.Medya önünde ise 17.7.06 da atacağı açıklandı.
Mesaj Yetkileri