1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: OSS ye giren veya girmis uyelerin ogutleri

Hybrid View

Arkadaşım en iyisi sistemli çalışmak eğer dersaneye gidiceksen rehber hocandan al program tamamen ona uy ;yok gitmiyorsan okulunda ki hocalarından yardım alıp bi program al onu uygula halledersin.Ben geçen sene fm de oynadım ders de çalıştım kızla da gezdim hiç fark etmez.Ve istediğim yeri de tutturdum.Puanım da hatırı sayılır bi puan.Yeter ki sistemli ol kesinlikle sınavdan çıkınca "oh be işte bitti" diye gönül rahatlığıyla bağırabileceksin.Herşeye zaman ayırabilirsin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    heyecan yapmayın beyler..seçimden sonraki yeni hükümet össyi kaldıracak..bütün siyasiler öyle söylüyoiş kaldırmakla da bitmiyo ya neyse.

2kez öss ye giren biri olarak size tavsiyem şu:çok çalışmayın,zeki olmaya çalışın yeter..
    İşte asıl mesele orda başlıyo kaldırıcak , sonra 4 sene geçicek ve al sana şap ortada milyonlarca boş gezen üniversite mezunu.O zaman da işsizlik maaşı verirler nasılsa çoğu insan hiç emek harcamadan bi yerlere gelmeyi çok seviyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by fatih akin View Post
    işte asıl mesele orda başlıyo kaldırıcak , sonra 4 sene geçicek ve al sana şap ortada milyonlarca boş gezen üniversite mezunu.O zaman da işsizlik maaşı verirler nasılsa çoğu insan hiç emek harcamadan bi yerlere gelmeyi çok seviyor.
    öss kaldırılacak,ama isteyen herkes üniversiteli olmayacakki.bu kez üniversiteler sınav yapacaktır.öss yi kaldırmak iyimi kötümü bekleyip görecez.

Mesaj Yetkileri