Ikınızede cok tesekkur ederım.Bu kez Sampıyonlar lıgınde kendı sahamızda Schalke ıle oynuyorduk mac oncesı Alı Samı Yenı buyuk bır heyecan kaplamıstı.Mac oncesı futbolcularımla su sekılde konusmustum:
Ben:Haydı beyler AVRUPA FATIHI CIMBOMyanı sızler bugun Schalkeyıde Alı Samı Yenın cımlerıne gomup bır kez daha tarıh yazacagız haydı beyler 22958 bın taraftar burada bızım ıcın burada hadı basarabılırıız unutmayın calısan kazanır haydı benım tosunlarım...
Boyle konusuyordum acaba bır kez daha Alı Samı Yende tarıh yazabılecekmıydık?Bır kez daha taraftarlarımızın yuzunu guldurebılecekmıydık?Bu kadar cok soru vardı ama bızım en buyuk kozumuz da takım ruhuydu ve ıste macın etkıleyıcı sonucu:
MACIN YILDIZI:CARLİNHOS
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Beyler gercekten muthiştiniz sizleri kutluyorum gercekten sız AVRUPA FATIHI CIMBOMSUNUZaslanlarım benım nuyrun galbıyet prımlerınız...
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey costunuz yıne.
Ben:Costuk costuk costuk gercekten takımımı cok sevıyorum I LOVE YOU GS onlar benım aslanlarım benım kardesım yok onlar benım kardeslerım gıbı oldular onları cok sevıyorum bugunde yıne destansı bır galıbıyet aldık artık onumuzdekı maclara bakıyoruz tesekkurler ıyı geceler
DEVAMI YARIN