-
Tebrik için saol, evet baya iyi gidio takım, kadro oturdu, delgado aslanlar gibi oynuo ve iyi gidiyoruz.
Rakip denizli,

Geçen sezon şampiyonluğu elimizden alan düşmanımız
, Fark parolasıyla cıkarken Tuncay ı forvete koyuyoruz veeeeee...

Oyuncularımız bizi yanıltmıyor, Tuncay müthiş oyunu ve yaptığı hat trick ile herkesin beğenisini kazanıyor, Delgado tuncay ın gölgesinde kalsa da yine boş geçmiyor
Maçın Adamı : Tabiki 10 la oynayan Tuncay Şanlı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Denizli galibiyetinden sonra takım moralli, Herkes önümüzdeki çok zor Inter maçına bakıyor,

Sinir Muhabir gününü bulmuş maçtan 1 gün önce karşımıza geçti ve
S.M. : Sayın Ozzy maç çok zor, zaten siz yeteneksizsiniz, bu sefer takım kalitesi de yetmeyecek, bakalım naapcaksınız 
Ozzy : Eeee malum Inter bizden üst seviyede bir takım, fakat bizde iman gücü var ve bu güçle bu maçtan en az 1 puan koparmak amacındayız.
S.M. : Koparırsınız koparır... Dikkat edin Inter sizin kafanızı koparmasın. dedi
Maçtan Önce oyuncularıma taraftar için oynamalarını söyledim, zaten pek birşey beklemiyordum ve sonuç ...

Süpriz bir biçimde bizim lehimize, 90 da Tümerin attığı gol bize hayat veriyor adetaaaaaa, işimiz çok kolaylaştı, nerdeyse 3.lük garanti artık!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hiç ilgi yok ya oynadım maçları ama yazamıyorum msjlar birleşio kötü gözüküyor lütfen bakan arkadaşlar yorum yazsın
Mesaj Yetkileri