1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Favori Kişisi Olmak

Hybrid View

Şimdi Antalyaspor maçları var, kupa ceyrek finali :

İlk maç kötüydük, 1-0 kaybettik, 2. maç en az 2 gol gerekliydi bize.
    Antalya Maçından sonra ankaraspor maçımız vardı, maç kolaydı ve öğrencilerim...

Beni naıltmadılar ve maçı kazandık iki forvetimizin iki güzel golüule, sıra Antalyadaydı, maçı 2 farkla kazanmak zorunaydık, atak basladık,

Maçın başın da 1 gol yedik fakat direncimiz kırılmadı, oynamaya devam ettik ve maçı 3-1 alarak toplamda 3-2 ile kupada yarı finale çıkmayı başardık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    ya bence hiç bırakma bu kariyeri simdi bu fener kariyeri ya millet girip okumuo mesela bende fenerliyim gs kariyerlerini okumuom ama bence dewam et sen bırakma bu takımı zaten muthiş bi patlama yaptın takımla...en fazla 2. sezonda almadık kupa bırakmazsın..
    Amacım onu 1. sezonda yapmak, Chievo gibi yetersiz bir rakibim var, maçlar kolay olacak, birazdan onları da koyucam ama ilgi yok, belki fiorentina gibi bir takım alırsam herkes yorum yazar sadece fenerbahceliler değil diye düşünüyorum, asıl patlamayı sezon sonunda gorücez birazdan geliyo!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kupada yarı finale çıktıktan sonra ligde 2. yarıya devam edecektik, rakiplerimiz g. antep ve kayserispordu,

Kayserideki maçta çok zorlanmamız beklenmiyordu fakattttttt....

1 golle zorla aldık maçı onu da 2. yarıda, devre arasındaki konuşmam sayesinde yaptık, delgado kurtardı günü.

Antep maçı ise yine kolay bir maç gibi gözükse de ...

Rakibin 10 kişi kalmasının da etkisiyle diğer forvetimiz eddie johnson un golüyle maçı almayı bildik, formumuz düşmekte ve 3 gün sonra chievo gibi zor bir maç vardı, takımı motive etmeye çalışarak 3 gün geçirdim, birazdan Chievo maçı geliyorrr
    .
    .
    .

Fenerbahçe için tarihi bir gündü, maç italyada olmasına rağmen bütün kadıköy sarı lacivertti, hatta galatasaraylılar bile fenerbahçelilerle beraber maç izlemek fikrindeydiler, evet Galatasarayın UEFA kupasından sonra ilk defa bir türk takımı başarıya bu kadar yakındı, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali, Türk futbolunun tarihindeki en büyük 3. başarı olabilirdi (UEFA ve Dünya 3. den sonra) ve herkes bunu istemekteydi. Bütün ülke tek yürek tv karşısına geçtiğinde, Maçtan 2 saat önce İtalyada yapılan 90 dakika programında Ozzy Çelebi'yi görünce birden şaşırdılar. Stüdyoda sadece Hıncal Uluç ve Ozzy Çelebi vardı ve...

Hıncal Uluç : Sayın ozzy, zorlu ve bir o kadar da önemli bir maç var önünüzde, bu maç hakkında neler düşünüyorsunuz ?

Ozzy : Şahsen ben o kadar da zorlu geçeceğini düşünmüyorum, gruplardan çıkan en zayıf takımla eşleştik, deplasmanda maçı kaybettmeyeceğiz gibi geliyor, ben oyuncularıma güveniyorum (bunları söylerken, ozzy nin sesindeki heyecan, hayatındaki ilk büyük maç deneyimlerinden birinin içinde olduğunun göstergesiydi.

Hıncal Uluç : keh keh, bu kadar eminsiniz demek ha, sesiniz pek bir heyecanlı geldi, şimdi bu bir Gs-Fb maçı olsa üstünüze gelirdim ama, milli maç gibi bişey, sizin yanındayız milletçe

Ozzy : çok teşekkürler hıncal bey, evet biraz heyecanlıyım ama asla korkmuyorum, Tüm Türk milleti için bu maçı alacağımıza yürekten inanıyorummm!!!

Konuşmayı yaptıktan sonra soyunma odasına gittiğimde bazı oyuncular çok sakinken, bazı oyuncularımın da adeta dizlerinin titrediğini gördüm
    Kariyerlerindeki ilk avrupa tecrübelerini bu sene yaşayan Johnson ve delgado çok tedirgindi, onlara bu maçta farklı bir oyunla çok daha iyi olabileceklerini söyledim, yine ilk avrupa tecbrübesini bu sene yaşayan Lugano ise, yaşının ve milli takımın verdiği olgunlukla dimdik ayaktaydı ve bu iki oyuncuyla ilgineyordu,

Tecrübeli oyuncularıma onlardan galibiyet beklediğimi ve buna göre oynamaları gerektiğini söyledim, ve maça çıktılarrrr...

Deplasmanda 2-0, müthiş bir skordu, delgado yine boş geçmezken, maçta önderin sakatlığı dolayısıyla sağa beke kaydırdığım mehmet topuz un yerine maça sağ kanatta başlamış olan mehmet yozgatlı, attığı golle adeta turu bize getirmişti, bütün ülke çok mutluydu, Bağdat Caddesinde adeta bir karnaval havası vardı.

Maç dönüşü hava alanında karşılandık, oyuncularıma söz verdiğim gibi iki katlı otobüsle bir tur atıldı

Chievo maçından yurda mutlu dönen Fenerbahçeyi Ligde zor bir derbi bekliyordu, hani olurdu ya galtasaray avrupada maçları kazanır, sonra gelir türkiyede fenerbahceye yenilir, herkes bunun tam tersinin olmasını bekliyordu ve 3 gün önce omuz omuza maç izleyen Fenerbahçelilerle Galatasaraylılar, bugün adeta birbirlerine düşman gibiydiler. Her ne kadar Fenerbahçe ligde çok daha iyi durumda

olsa da, Bu bir derbiydi ve asla bir favori yoktu. Maç başladığında herkes herşeyi unutmuş, Türkiyede hayat durmuş gibiydi, herkes tamamen maça konsantre olmuştu. Maçtan önce oyuncularıma evsahibi olmanın avantajını iyi kullanıp maçı almaları gerektiğini söyledim veeeeee...

Maçı 2-1 lik skorla zor da olsa almıştıkk !! fenerbahçe puan farkını 13 e çıkarıp Galatasarayın 21. haftada nerdeyse havlu atmasına sebep olmuş, adeta şampiyonluğunu ilan etmişti. Ama 34. maç bitmeden asla lig bitmez denir, bakalım neler olacak ? az sonra 22. hafta bursaspor maçı ve ondan sopnra Chievoyla oynadığımız 2. maçla sizlerleyiz.

Mesaj Yetkileri