veeeeeee şampiyonluk garantilendi artık PLdeyim inanılmaz bişey bu -3 günde takımı lig2den alıp PLye ıkardım acayip transfer lazım takıma... bu arada birazcık oynamayı bırakıp genoayı serie a ya çıkarmam lazım bu arada kirk toplam 115 gol attı 3 sezonda

transfer teklifleri yağıyor... Man utd. milan galatasaray arsenal ve inter istiyor ama takımımı bırakmıcam şampiyonlar ligi şampiyonu olana kadar burdayım

ve inanılmaz birşey oldu durduk yere takımdan kovuldum. yeni bir teknik irektmr istiyorlarmış yani işsizkldım o kadar tekifi de geri çevirdikten sonra ama allahtan man.utd hala boştaydı ve onlara baş vuruda bulundum cvbı bekliyorum

man utd kabul etmedi veee kariyerimi boşta devam ediyordum kiii çok sevgili newcastle bana kapılarını açtı şimdi sıra onlarla tarih yazmaya veee ilk maçımda eski takımım northamptonla

PL şampiyonu oldum ve istifa ettim oyunuda ve emekliye ayrıldım eveeet bu northampton yolculuğu bitti 4senede lig2den PLye çıktım bide bi kere FA cup aldım uefada çeyrek finale çıktım bunuda yazmayı unutmak olmaz. sonunda sebep yokken kovuldum newcastle a geçtim Plyi aldım emekli işte 5 yıllık kariyer

Mesajlarını birleştirdim.
Cristiano Ronaldo