william Gallas 2005 te DR idi 2006 da DL nası iş yaa
william Gallas 2005 te DR idi 2006 da DL nası iş yaa
Hocam öyle değişiklikler olabiliyor. Enzo Maresca AMC'di DMC oldu, ne biliyim Tuncay AM/FC di ML oldu mesela. Yine Gallas'ın yeri değişmemişOriginally Posted by caglar0016
![]()
evet oluyo ama bildiğim kadarıyla gallas sağ ayak bi oyuncu (oyunda bilmiyorum) sağ ayak bi oyuncu solda nasıl oluo anlamadım sırf bu yanlışlık yüzünden oyuncuyu serbest bıraktımOriginally Posted by Kerim Kerimov
![]()
ıbrahimovic bence de çok abartılmış. messi de bence çok abartılmış. lampardın mevkisi deişio. yanlış hatırlamıosam geçen sene amc ydi. bu sene mc dmc sanırım yanlışsa şimdiden özür .....
Originally Posted by can777
yaw arkadaşlar siz bu adamların maçlarını izlemiyo musunuz.yoksa bana mı öle geliyo anlamadım.bunların hepsi mükemmel oyuncular bence.
izliopz da bu kadar iyi deiller bazı özellikler doru ama çoğu özellik bence yanlış
ya bence yanlıs hatırlıyosun.gallas aslında göbekte daha ii oynuyo ama bu sene izledigim maclar da del horno cezalı ve sakat oldugu zaman sol bekte oynuyo.ama aynı ümit ozat gibinaptıgı belli olmuyo solda oynarken
![]()
recoba rıquelme abartıldı dıyenlere bu ıkı adamın maclarını ızlemeleırını onerırım
vıllareal bugun arjantınlının sayesınde bıyerlere geldı
bence turklerden alı ozturk abartılmıs
zaten ıbrahım akın alı ozturk ırfan asaran bu oyunun en ıyı ve en cok yukselen 3 oyuncusun turklerde.bunu cm yapanarda soledı
bence abartı oyuncular ısvec norvec belcıka fınlandıya danımarkada.
gerısı normal ronaldınho ıse eksık.bırde bızım okan yılmaz gungor ozturk abartı
adamlar ıtalya lıgınde ucucsa gectıler transfer olup gungor boyle oynasa lazıo deıl en azından bı fb gs alırdı
bence tuncay cok abartılmıs.