1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: FM de abartılan oyuncular unutulan oyuncular sönük yazılı oyuncular

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

william Gallas 2005 te DR idi 2006 da DL nası iş yaa

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by caglar0016
    william Gallas 2005 te DR idi 2006 da DL nası iş yaa
    Hocam öyle değişiklikler olabiliyor. Enzo Maresca AMC'di DMC oldu, ne biliyim Tuncay AM/FC di ML oldu mesela. Yine Gallas'ın yeri değişmemiş

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Hocam öyle değişiklikler olabiliyor. Enzo Maresca AMC'di DMC oldu, ne biliyim Tuncay AM/FC di ML oldu mesela. Yine Gallas'ın yeri değişmemiş
    evet oluyo ama bildiğim kadarıyla gallas sağ ayak bi oyuncu (oyunda bilmiyorum) sağ ayak bi oyuncu solda nasıl oluo anlamadım sırf bu yanlışlık yüzünden oyuncuyu serbest bıraktım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

ıbrahimovic bence de çok abartılmış. messi de bence çok abartılmış. lampardın mevkisi deişio. yanlış hatırlamıosam geçen sene amc ydi. bu sene mc dmc sanırım yanlışsa şimdiden özür .....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by can777
    ıbrahimovic bence de çok abartılmış. messi de bence çok abartılmış. lampardın mevkisi deişio. yanlış hatırlamıosam geçen sene amc ydi. bu sene mc dmc sanırım yanlışsa şimdiden özür .....

yaw arkadaşlar siz bu adamların maçlarını izlemiyo musunuz.yoksa bana mı öle geliyo anlamadım.bunların hepsi mükemmel oyuncular bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

izliopz da bu kadar iyi deiller bazı özellikler doru ama çoğu özellik bence yanlış

ya bence yanlıs hatırlıyosun.gallas aslında göbekte daha ii oynuyo ama bu sene izledigim maclar da del horno cezalı ve sakat oldugu zaman sol bekte oynuyo.ama aynı ümit ozat gibi naptıgı belli olmuyo solda oynarken

recoba rıquelme abartıldı dıyenlere bu ıkı adamın maclarını ızlemeleırını onerırım
    vıllareal bugun arjantınlının sayesınde bıyerlere geldı

bence turklerden alı ozturk abartılmıs
    zaten ıbrahım akın alı ozturk ırfan asaran bu oyunun en ıyı ve en cok yukselen 3 oyuncusun turklerde.bunu cm yapanarda soledı
    bence abartı oyuncular ısvec norvec belcıka fınlandıya danımarkada.
    gerısı normal ronaldınho ıse eksık.bırde bızım okan yılmaz gungor ozturk abartı
    adamlar ıtalya lıgınde ucucsa gectıler transfer olup gungor boyle oynasa lazıo deıl en azından bı fb gs alırdı

bence tuncay cok abartılmıs.

Mesaj Yetkileri