1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Barış Özbek Almanya'ya göz kırptı

Hybrid View

Barış'ın babası ilk kim çağırırsa oraya gidecek dedi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Kendisini hic izlemedim, fakat milli takimda oynayacak kadar kaliteli oldugunu düsünmüyorum siradan 2. ligten gelen bir
    futbolcu.
    Hiç izlemedim dediğini hatırlatırım..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Hugo View Post

Hiç izlemedim dediğini hatırlatırım..
    hic izlemedim adini ilk gs ye geldiginde duydum orayada düsündügümü yazdim bana göre milli takimda oynayacak kaliteye sahip degildir,eger kaliteli gelecek vadeden bir futbolcu olsa almanlar bizden önce davranip milli takima alirlardi.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

hic izlemedim adini ilk gs ye geldiginde duydum orayada düsündügümü yazdim bana göre milli takimda oynayacak kaliteye sahip degildir,eger kaliteli gelecek vadeden bir futbolcu olsa almanlar bizden önce davranip milli takima alirlardi.
    Arda'yı da izlemeden kalitesiz futbolcu diyebilirdik ama herşey ortada..

İzlemediysen saçma sapan fikirler yürütme..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Arda'yı da izlemeden kalitesiz futbolcu diyebilirdik ama herşey ortada..

İzlemediysen saçma sapan fikirler yürütme..
    Sacma sapan fikirler yürütmüyorum inan bana milli takim seviyesinde bir futbolcu olsaydi almanlar bizden önce davranip onu milli takimlarina alirlardi,ayrica GS'nin 2. Ligten oyuncu almasinin sebebini sen benden daha iyi biliyorsun, GS'nin parasi olsa Baris'tan daha iyisini alirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sacma sapan fikirler yürütmüyorum inan bana milli takim seviyesinde bir futbolcu olsaydi almanlar bizden önce davranip onu milli takimlarina alirlardi,ayrica GS'nin 2. Ligten oyuncu almasinin sebebini sen benden daha iyi biliyorsun, GS'nin parasi olsa Baris'tan daha iyisini alirdi.
    Sizinde paranız bitiyor herhalde, Gökhan Gönül ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

her mesajın ortamı germeye yönelik bu kdr olmaz ya..her futbolcu alt ligden yetişir bu bu kdr basit bunu anlayamyomsn ??

serkanda barış da almanya ümit milli de oynyo ... izlemeden etmeden yorum yapyosn ne biçm zihniyet ya

lig başlaynca takip et de gör nsl oynadıklarnı

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Colin-Kazım da Milli Takıma alınmadan önce duyulmamıştı adam akıllı.Ha ayrıca 2. Lig futbolcu diyorsunda Colin-Kazım da ilk defa bu sene 1. ligde oynadı.3.Lig-2.Lig-1.Lig sırası ile bu şekil.Taraflı yorum yapmaktan başka birşey yapmıyorsun

Mesaj Yetkileri