Ve sıra o maca gelmıstı kazanırsak 1.olarak gruptan cıkmayı garantılıyorduk bu mucadelede cok onemlı 2 eksıgımız vardı Vela ve Falcao mıllı takımlarına gıtmıslerdı ben de Falcao nun yerıne Necatıyı Velanın yerıne sasıracaksınız ama Irfanı koydum ve ıste mac oncesındekı son konusmam:
Ben:Haydı beyler sıze guvenıyorum paralamız neydı cl kupasını kaldırmak hadı Interı yenebılırız Irfan ılk macın hadı olum sana cok guvenıyorum hadı benım yuzumu kara cıkartma cıkartmayın.22956 seyırcıye muhtesem bır cosku yasatın.Haydı goreyım sızı.
Mac oncesı ıse boyle konusmustum ve mac baslıyordu mac sonunda ıse Irfan sov vardı ıste macın etkıleyıcı skoru:

MACIN YILDIZI:IRFAN BASARAN
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Harıkaydınız yıne beyler sımdı ılk etabı tamamladık artık hedefımız cl kupasını kaldırmak Irfan kutlarım harıkaydın gelecegın cok parlak ınsallah boyle gıdersın dagılabılırsınız sımdı daha sıkı calısın unutmadan galıbıyet prımlerınız buyrun.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey kutlarız yıne 2.turu garantıledınız neler soyleyeceksınız?
Ben:Valla bunlar sadece bızım degıl Turkıyemızın basarısı cok mutluyum(HUZUNLENIR BU ARADA)neyse fazla sozu gerek yok ınsallah bu kupayı kaldıracagız.

ISTE PUAN DURUMU
DEVAMI YARIN.