Mehmet Ali Birand'la Tottenham Tv Haberler.
M.A.B(Mehmet Ali Birand):Evet sevgili Tottenham Tv izleyenleri yne haberlerle karsınızdayız bugünkü konugumuzda her gün oldugu Mertcan Dönmez bugün sayın Dönmez'le Oguz Erdem'İn acıklamaları hakkında konusucaz.
M.A.B:Evet sayın Dönmez,kendini bilmez bir menajerin adi acıklamalarıyla zor durumda kaldınız yok oyunculara atlıyomussunuz yok etik değilmişsiniz sonra muhabiri ayarlamıssınız.
M.D:Off yeter be Memo sus iki dakika basm agrıdı teker teker git hergün burdayım nede olsa cevaplıycam.İlk sorunu alıyım.
M.A.B:Size etik değil adi damgası vurdu sayın Erdem ne diyeceksınız buna.
M.D:Ben onun taaaaa ........ dicem ne diyim.Daha dünkü menajerler benim üstümden prim yapıp yükselmee calısıyor.Bu tür menajerler bakkal tarzı menajerlik yapan menajerlerdir.
M.A.B:Bakkal tarzımı o nasıl oluyor sayın Dönmez.
M.D:Bakkal tarzı menajer işte ya ne biçim bişisin sen Memo ya bişi bilmiyorsun.
M.A.B:Peki özür dilerim sayın Dönmez.İkinci sorumuza gecelim sayın Erdem sizin baska takımların istediği oyunculara kasıtlı olarak teklif yaptıgınızı söylüyor buna ne diyeceksiniz.
M.D:Kasıtlı yapcam tabii
şuhursuz yapcak deilim ya

.Allah Allah ya ne kıskanc menajerler var takımımı,başkanımı ve beni kıskanıyorlar.
M.A.B:Peki son olarak burdan Oguz Erdem'e ne söylemek istersiniz.
M.D:Eyyyyy Erdem adam ol aklını basına al artistlenme bana ayrıca kendını Capello'yla kıyaslıyormusun sen anca Çakma Capello

olursun.
M.A.B:Tüm Tottenham'lılara iyi geceler dileriz.