Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
Mehmet Ali Birand'la Tottenham Tv Haberler.

M.A.B(Mehmet Ali Birand):Evet sevgili Tottenham Tv izleyenleri yne haberlerle karsınızdayız bugünkü konugumuzda her gün oldugu Mertcan Dönmez bugün sayın Dönmez'le Oguz Erdem'İn acıklamaları hakkında konusucaz.

M.A.B:Evet sayın Dönmez,kendini bilmez bir menajerin adi acıklamalarıyla zor durumda kaldınız yok oyunculara atlıyomussunuz yok etik değilmişsiniz sonra muhabiri ayarlamıssınız.

M.D
:Off yeter be Memo sus iki dakika basm agrıdı teker teker git hergün burdayım nede olsa cevaplıycam.İlk sorunu alıyım.

M.A.B:Size etik değil adi damgası vurdu sayın Erdem ne diyeceksınız buna.

M.D:Ben onun taaaaa ........ dicem ne diyim.Daha dünkü menajerler benim üstümden prim yapıp yükselmee calısıyor.Bu tür menajerler bakkal tarzı menajerlik yapan menajerlerdir.

M.A.B:Bakkal tarzımı o nasıl oluyor sayın Dönmez.

M.D:Bakkal tarzı menajer işte ya ne biçim bişisin sen Memo ya bişi bilmiyorsun.

M.A.B:Peki özür dilerim sayın Dönmez.İkinci sorumuza gecelim sayın Erdem sizin baska takımların istediği oyunculara kasıtlı olarak teklif yaptıgınızı söylüyor buna ne diyeceksiniz.

M.D:Kasıtlı yapcam tabii şuhursuz yapcak deilim ya.Allah Allah ya ne kıskanc menajerler var takımımı,başkanımı ve beni kıskanıyorlar.

M.A.B:Peki son olarak burdan Oguz Erdem'e ne söylemek istersiniz.

M.D:Eyyyyy Erdem adam ol aklını basına al artistlenme bana ayrıca kendını Capello'yla kıyaslıyormusun sen anca Çakma Capello olursun.

M.A.B:Tüm Tottenham'lılara iyi geceler dileriz.
Suçlamalara Erdem'den cevap:
Mertcan Dönmez röpörtajında kabadayı gibiydive ayrıca Mertcan Dönmez çok fazla magazin izliyor herhalde bakkal tarzı menajerliğin öncüsüdür Mertcan Dönemez.(Nasıl bir tarzsa bizde bilmiyorum)Ayrıca anlaşılmız bir oyuncunun aklı çelinerek kendi takımına almak etik değildir.Zaten önce bir takıma evet diyip başka takımın teklifini kabul eden oyuncuları biz kabul etmeyiz bize yaramaz.Son olarak
Şuhursuz değil şuursuz.