1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Atletico ile Dünyanın Zirvesine!

Hybrid View

Az para vermişler. Ben yeni oyun açtım 1-2 gün önce Atletico'a 40 MN Euro verdiler.

Arkadaslar el hadji kullanmadim oyun 7.0.2 update in uzerine kurulmustur.Az sonra transferler geliyor..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Iste Ilk Transfer Bombasi Patladi

Bircok kulubunde ilgilendigi Felipe Sadettin Sarana guvendigini aciklayarak Atleticoyu tercih ettigini acikladi
    Basin Toplantisi
    Muhabir:
    Ceyhun Bey Felipenin oynadigi mevkide martin petrov gibide bir yildiniz var felipeyi almaktaki amaciniz nedir?
    Ben:Arkadaslar Felipe goran pandevin alternatifi olabilicek en iyi oyuncu pandevi kesmek gibi bir niyetim yok ama felipe dogru zamanda bizim cok ariyabilicegimiz bir oyuncu yeni transferlerimizde iki uc gune biticek isalla..

Felipe Al-Sadd takimindan bedelsiz alinmistir..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve Ikinci Bombada patladi

Sadettin Saranin uzun ugraslar sonunda getirdigi ikinci transfer
    Basin Toplantisi

Muhabir:
    Arizmendiyi tercih etmedinizki sebep nedir?
    Ben:Arizmendi cok yonlu bir oyuncu pivot santrafor bile oynayabilicek kapasitede ama ben onu maxi rodriguez in alternatifi olarak dusunuyorum
    Not:Arizmendi 189 cm ve de hiz 16 ilginc bir anektot.

Yeni Transferlerle karsinizda olmak dilegiyle..

Arizmendi kulupler arasinda geri alma kosulu oldugundan dolayi 2.8 milyon pound a transferi bitirilmistir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3.Bombada Gecikmedi!!!!

Petri pasanen Sadettin Saranin Hediye aldigi yeni arabasiyla bavulunu aldigi gibi Atleticoya geldi.
    Basin Toplantisi
    Muhabir:
    Petri ani bi kararla atleticoya geldin bu transferdeki etmen nedir?
    Petri Pasanen:Valla Sadettin abi olmasa gelmezdim buralara ama napcak adam araba bile gondermis gelmesek ayip olur bu Ceyhun diye takimin amelesi varmis buralarda gelsinde bavulu alsin kolum agridi
    Muhabir:Naptiniz Pasanen bey o yeni teknik direktorunuz..
    Petri Pasanen:Yapma yavv neyse saygilarimi iletiyorum o zaman kendisine benim zaten buraya gelmemdeki ana etmen kendisidir sirf onunla calismak icin burdayim..

Not:Pasanen icin kulubune verilen para 4.1 milyon pound dur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Iste Gelecege Yonelik Transferde gecikmedi!!!
    Sherman Cardenas sessiz sedasiz Atleticoya geldi goruntulenmek istemeyen sherman arka kapidan tesislere giris yapti..
    Yaptigi yazili aciklamada ben buraya paf takim icin deil bir kadro oyuncusu olarak oynama istedigimden geldim kimse beni hafife almasin dedi.
    Not:Sherman Cardenas icin kulubune 575k pound odenmistir.Kulubumuze hayirli olur isalla.

Karİyerde BaŞarili Olman DİleĞİyle TRANSFERDE SAĞKANADA OYUNCU AL BENCE VAR AMA BİRTANE DAHA OLSUN MARTİN PETROVU SAKIN SATMA

Bir Bomba Daha!!

Iste Cesar Delgado uzun ugraslar sonunda Atleticoda!!
    Basin Toplantisi

Muhabir:
    Cesar a bildigimiz kadariyla inter milan gibi devlerdende teklifler gelmisti sizi secmesindeki sebep nedir?
    Ben:Sadettin abi saolsun cesar i ikna etti biraz fazla para verdik ama olsun cesar a deger torres le cok iyi anlasicaklarina inaniyorum..

Not:Cesar Delgadonun bonservisine 3.6 milyon pound harcanmistir.
    Artik Bir transfer daha yapip transfer sezonunu kapaticaz.

Mesaj Yetkileri