Tebrik ederim, dünya kulüpler şampiyonasının finalinde bu kadar gol olur mu yaw?
Ben Roma ile hazırlık maçlarında ispanyol takımlarına 10 falan atıodum heralde ama resmi maçtaki en farklı skorum sanırım Milanı deplasmanda 6-0 yenmekti. Tam hatırlamıorum.
46 kere kaleyi yoklamaşsın açıkçası az atmışsın![]()
-
benim sakaryaspor la oynadıgım oyunda yaptıgım en büyük skor alanyasporu türkiye kupasında 8-1 yenmekti
benim en farklı skorum genoa ile san marinoyu 15-0 yendim bide galatasarayla sakaryayı 11-1 yendim
hurmet nasıl yendin sen genoa ile san marinoyu yawOriginally Posted by hurmet
genoa italyada bi takım
san marinoda bi milli takim degil mi
yoksa ben mi yanlıs biliyorum??
(yoksa hazırlık macı falan mıdı)
bu arada sakaryayı yenişinide unutmayacagım :-)
Milan ile Schalke'yi 6-0, Manchester United'la Fulham'ı 9-0 yendim
san marino diye bir takım da var alt liglerden birindeOriginally Posted by zeffix
![]()
San Marion Italya Serie C1/A'da şampiyonluğa oynayan bir takım.Originally Posted by zeffix
£140K transfer bütçesi ve 7000 kişilik bir stadı mevcut. En iyi oyuncusu da Pioraccari Federico(FC)' dur.
evet italya c liginde öle bi takım var sakaryayıda iyi yenmiştim bi de kocaeliyle 5-0 yenmiştimbi kocaelili olarak bunla gurur duyuyorum
![]()
bjk ye sakarya yi 8-0 yenmistim
2 Hafta arayla Galatasarayla Ankaragücünü evimde 6-1 kupada deplasmanda 6-0 yendim.(En farklıları bu)
sakarya da bensiz bi hiç heralde bu oynda ya önüne gelen fark atmış :-)
bu arada ben bilmiodumm san marinoyu ya pardon hurmet
önemli deil kardeş bende oynayana kadar bilomiodum zaten![]()
vay be gs yi 5-0 yendin haa brovo
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
fener ile rosenborg u evimde 7-2 veya 1 (tam hatırlamıyorum) deplasmanda 9-0
beşiktaş 5-2 7-2
galatasaray 4-2
trabzonspor 5-2 4-0
wisla 9-2
feyenoord 6-0
everton 4-1
psv4-1
en ciddileri bunlar diğerleri daha küçük
hile değil kesinlikle
isterseniz ekleyebilirim screenshotları ama nasıl yapıldığını bilmiyorum en azından hiç eklemeyi denemedim
ben bir hazırlık maçında juventus la bir takımı 8 - 0 yendim. Bir de brezilya ile bir takımı 10 - 0 yendim ronaldo 6 gol attı .....
ben türk milli takımıyla belize milli takımını 22-0 yendim zaten fark yapıym diye hazırlık maçı almıştım ama bunuda beklmemiyodum
Benim, Fenerbahçe ile Manisaspor'u 6-0 yendiğim maç en farklı skorum![]()
şekersporu 8-0 galatasarayla
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
walla benim farklı galibiyetlerim var ama bi kaç tanesini söyleyeyim.
roma:8.....-messina.....0
roma:6......-juve:....4
england:7.........-bulgaria:...0
chelsea:5........-celtic:...0
ve bi keresinde de galatasaraya hazırlık maçı teklif yaptım.ben de chelsea yim bu arada.kabul ettiler.ve onları deplasmanda 6-1 yendim.
Turkey 21A 9-1 Estonia 21A
kaleci resmen batırmış. 5 topu da almış. bi de kırmızı var yani... gercekte de oluyo (rize ile oynadığımız kupa maçı 5-0)
bu arada skini nerden indirdin?
fenerbahçeyle 2. seneye yeni başlıyorum geçen sene lig şampiyonu olup şampiyonlar liginde yarı final oynadım.Yalnız ülke puanından dolayı şampiyon olmama rağmen bu sene eleme oynadım ajaxla. Deplasmanda 1-8 yendim içerde 4-0. Fotoğrafı koyacam ama nasıl koyulduğunu bilmiyorum. Tarif edersenin valla zevkle koyarım.![]()
İngiltere milli takımını yönetirken togo ile bi hazırlık maçı yaptın 14 tane attım Gerard 3 golle yıldızlaştı.Sene 2009
Valla 11-0 yenmiştim Türkiye'de lig maçında ama hangi takımı yendiğimi hatırlamıyorum.
Bu arada takımım Fenerbahçe.
Galatsaray ile uefa kupasında
deplasmanda
1-6 skor bu
hem onlar öne geçtikden sonra oldu bu skor.
süperstarlar anında işi bitirdi.