[biraz geç oldu ama olsun az sonra basın toplantısı]
Ben:Hoş geldiniz basın mensupları [bu adamlar gelene kadar 2 gun geçiktirdim toplantıyı]
Muhabir:Hoş Bulduk.Neden Akçabaat Sebatspor takımını seçtiniz??
Ben:Sorulur mu olm??Tabiki 2.ligde diye seçtim.
Diğer Muhabir:Alanyaspor ve Siirtspordan daha fazla para teklifi geldiği soylendı.
Ben:Ben senın bildiğin menejerlerden değilim.
Başka Bi Muhabir:Buyuk kuluplerle hazırlık macı ayarlamakta zorlanmışsınız.Acaba neden hazırlık maclarınızı hazırlamakta iken zorlandını??
Ben:Eşş.leşşek takımlar maç için para istediler.
Muhabir:Neden Akçaabat Sebatspor??
Ben:Olm gene mi sen??
Yerel bi Muhabir:Takımın Taktiğini değiştirecekmişsiniz?Dogru mu?
Ben:İstersen birde fikrini alalım nasıl bi taktikle oynayım??.Sanane olm dazlak.İstediğim taktikle oynarım.
Yerel bi Muhabir:Takımı cok kotu yonettıdınız iddalarına ne diyeceksiniz??
Ben:Olm seni kim çağırdı lan?cık dısarı cık....buraya sadece ulusal basın muhabirleri gelir.
Ben:VAR MI LAN BAŞKA SORUSU OLAN???
Muhabirler Toptan:Estafurullah!!!
Ben:Tamam o zaman toplantı bitmiştir.
[başarı dileyenlere tekrar teşekkur edeyim.umarım zevkli ve guzel bi kariyer olur]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ali Yuksel takıma yenı geldıgınden ilk once takımla tanısmaya cıkmıstır sahaya.Takımdaki oyuncular cok esprilidir ve hocalarına sonsuz saygı ve sevgi göstermektedirler.Antrenörden takım hakkında geniş bir bilgi istemiştir Ali Yuksel.
http://img443.imageshack.us/img443/5...mraporubr5.jpg
Bu ayrıntılı rapora bakıp Ali Yuksel yeni oyuncu transfer arayışına girmiştir.Çünkü takıma yeni kaleci,defans,orta saha ve forvet oyuncuları alması lazımdır.Ancak Ali Yuksel mutlu dervisoglu adlı oyuncunun orta sahada da oynayacak kapasitesi oldugu için onu ortasahaya cekip 2 yenı forvet oyuncusu alacaktır.tabiki ek olarak birde defansa adam lazım.Ali Yuksel herşeyden cok kaleciye önem vermektedir ve gozlemcisini trabzonda geziye gondermiştir.
ACABA ALİ YUKSEL'İN KADROYA KATACAGI YENİ FUTBOLCULAR KİM?
İLK HAZIRLIK MACINDA NASIL BİR TAKTİK SERGİLENECEK?
TARAFTARLARA SÖZ VERİLEN MUTHİŞ TRANSFER HAKKINDA İPUCLARI NELER?
HEPSİNE YARIN LİG A NALİZ DE YANIT ARANACAK

]