iyi gidiyorsun
iyi gidiyorsun
İtalya Kupası 1. tur 2. Maç
Roma Güle Güle Çeyrek Final'e
Roma İtalya Kupası 1. Tur 2. maçında ilk maçta 4-0 yendiği Genoa ile 1-1 berabere kaldı ve çeyrek final'e yükseldi..
Maçın Yıldızı : Totti
--
Serie A 14. Hafta
Siena Durdurmaya Yetmedi
Roma Serie A'nın 14. Haftasında Siena'yı rahat bir şekilde 2-0'lık bir skorla geçti. De Rossi orta sahada 90 dakika boyunca koşarak ve top kaparak etkili oldu..
Maçın Yıldızı : De Rossi
--
Şampiyonlar Ligi 6. Grup Maçı
Roma Kaya'ya Çarptı
Şampiyonlar Ligi'nde son grup maçında Roma Benfica'ya yenildi. Rui Costa'nın şık golüyle öne geçen Benfica skoru korudu ve maçı 0-1 kazandı.. Defansın solunda oynayan Leo çok iyi oynadı.. Ayrıca Roma 13 puanla gruptan çıktı ve 1. Tur'da oynamaya hak kazandı..
Maçın Yıldızı : Leo
--
Serie A 15. Hafta
Atalanta Kalecisine Borçlu
Roma Benfica beraberliğinden sonra bu seferde lig'de Atalanta'yla berabere kaldı. Maç boyunca etkili oynayan Roma Atalanta kalecisi AleX Calderoni'yi geçemedi..
Maçın Yıldızı : Alex Calderoni
--
Serie A 16. Hafta
Beklenen Patlama Livorno'yu Vurdu
Roma beklenen patlamayı Livornoya gösterdi ve 4-0 kazandı.. Totti'nin Harika oynadığı maçta Perotta'nın uzaktan şutları farkı getirdi
Maçın Yıldızı : Totti
Az Sonra Şampiyonlar Ligi 1. Tur Rakibimiz..
Arkadaşlar sizlerden çok özür dilerim birkaç gün kariyerle ilgilenemedim sıcaklar yüzünden bilgisayarım kendini kapatıyor buda oyun oynamamı zorlaştırıyor, genellikle her maçtan önce Save yapıp maçları oynamaya çalışıcağım fakat maçları ancak akşam eklerim akşam saatleri hava en azından biraz normale döndüğü için o zaman daha rahat maç yaparım..
Roma'nın Şampiyonlar Ligi 2. Turun'da mücadele edeceği rakip Porto hakkında Aykan Karanfil'in değerlendirmesi..
Porto
Porto Oyuncuları ve Taktiği..
Muhabir : Evet Aykan Bey hepimiz toplandık ve rakip hakkında değerlendirmelerinizi bekliyoruz..
Ben : Tamam başlıyorumRakibimiz Porto taktiği açısında iyi kapanan ayrıcada yıldızlarıyla kolay gol bulan bir ekip.. Bu maçta ilk olarak rehavete kapılmıycaz ve rakibimizi küçümsemiycez.. Maça çıktığımızda atak bir futbol sergileyip tamamen kapanmalarını sağlıycaz ve golü bulduktan sonra kontra - atak uyguluycaz..
Muhabir : Peki çekindiğiniz futbolcular var mı??
Ben : Tabikide var.
Muhabir : Peki kim bunlar??
Ben : Anderson ve Quaresma.
Muhabir : Size bu zor maçta başarılar..
Ben : Saolun arkadaşlar dağılabilirsiniz