1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Hırs, Tutku, Cesaret ve Bir Takım..

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

iyi gidiyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İtalya Kupası 1. tur 2. Maç

Roma Güle Güle Çeyrek Final'e

Roma İtalya Kupası 1. Tur 2. maçında ilk maçta 4-0 yendiği Genoa ile 1-1 berabere kaldı ve çeyrek final'e yükseldi..

Maçın Yıldızı : Totti

--

Serie A 14. Hafta

Siena Durdurmaya Yetmedi

Roma Serie A'nın 14. Haftasında Siena'yı rahat bir şekilde 2-0'lık bir skorla geçti. De Rossi orta sahada 90 dakika boyunca koşarak ve top kaparak etkili oldu..

Maçın Yıldızı : De Rossi

--

Şampiyonlar Ligi 6. Grup Maçı

Roma Kaya'ya Çarptı

Şampiyonlar Ligi'nde son grup maçında Roma Benfica'ya yenildi. Rui Costa'nın şık golüyle öne geçen Benfica skoru korudu ve maçı 0-1 kazandı.. Defansın solunda oynayan Leo çok iyi oynadı.. Ayrıca Roma 13 puanla gruptan çıktı ve 1. Tur'da oynamaya hak kazandı..

Maçın Yıldızı : Leo

--

Serie A 15. Hafta

Atalanta Kalecisine Borçlu

Roma Benfica beraberliğinden sonra bu seferde lig'de Atalanta'yla berabere kaldı. Maç boyunca etkili oynayan Roma Atalanta kalecisi AleX Calderoni'yi geçemedi..

Maçın Yıldızı : Alex Calderoni

--

Serie A 16. Hafta

Beklenen Patlama Livorno'yu Vurdu

Roma beklenen patlamayı Livornoya gösterdi ve 4-0 kazandı.. Totti'nin Harika oynadığı maçta Perotta'nın uzaktan şutları farkı getirdi

Maçın Yıldızı : Totti

Az Sonra Şampiyonlar Ligi 1. Tur Rakibimiz..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar sizlerden çok özür dilerim birkaç gün kariyerle ilgilenemedim sıcaklar yüzünden bilgisayarım kendini kapatıyor buda oyun oynamamı zorlaştırıyor, genellikle her maçtan önce Save yapıp maçları oynamaya çalışıcağım fakat maçları ancak akşam eklerim akşam saatleri hava en azından biraz normale döndüğü için o zaman daha rahat maç yaparım..

Roma'nın Şampiyonlar Ligi 2. Turun'da mücadele edeceği rakip Porto hakkında Aykan Karanfil'in değerlendirmesi..

Porto

Porto Oyuncuları ve Taktiği..

Muhabir : Evet Aykan Bey hepimiz toplandık ve rakip hakkında değerlendirmelerinizi bekliyoruz..
    Ben : Tamam başlıyorum Rakibimiz Porto taktiği açısında iyi kapanan ayrıcada yıldızlarıyla kolay gol bulan bir ekip.. Bu maçta ilk olarak rehavete kapılmıycaz ve rakibimizi küçümsemiycez.. Maça çıktığımızda atak bir futbol sergileyip tamamen kapanmalarını sağlıycaz ve golü bulduktan sonra kontra - atak uyguluycaz..
    Muhabir : Peki çekindiğiniz futbolcular var mı??
    Ben : Tabikide var.
    Muhabir : Peki kim bunlar??
    Ben : Anderson ve Quaresma.
    Muhabir : Size bu zor maçta başarılar..
    Ben : Saolun arkadaşlar dağılabilirsiniz

Mesaj Yetkileri