-
25.Temmuz.2006, 21:07
Valla ben de cok merak ettim hic bi sey demedi bana ozyy.
Sezon ortasinda degerlendirme icin basin toplantisi.
Roma..
Ozgur: evet sayin kariyerseverler ve basin mensuplari sizlerle bu sezonun simdiye kadarki bolumunu degerlendirecegiz sorularinizi alalim.
Muhabir: Sinyor Ozgur, takiminizin performansini ve yeni transferleri nasil degerlendiriyorsunuz.
Ozgur: Arkadas takimin performansi fena deil. Ancak benim performansim cok kotu. Forumda isyan cikiyodu neredeyse. Col sicaklari bizi mahvetti bilgisayarin basina oturacak halim yok. Bazen kuzey kutbundan hic gelmesemiydim diye dusunuyom. Bi de zaccardo ve iversen disinda yeni gelen topcularim halen uyum sagliyorlar. sol kanatta Kevin Larsen ve Guardado su ana kadar bekledigim performansa ulasamadilar.
Muhabir: Transfer donemine hizli gireceginiz konusuluyor ne diyeceksiniz.
Ozgur: Sol kanatta tecrubeli bir isimle anlastik sagdaki panucci gibi tecrubesiyle takima katki yapacak bir oyuncu hemi de zenci. sempatik yani.
Muhabir: Takimdan gidecek oyuncu var mi.
Ozgur: Ozyy ile zarate konusunda gorusmelerimiz var. Ben de bekleneni veremedi. Kiralik olarak lazio ya gidebilir.Onun disinda gidecek adam yok. Bi de bi sey diyecegim. Perotta kayincosunu foruma sizdirmis. Bana laf atiyo. Burdan ona sesleniyorum. simone erkeksen kozumuzu basin toplantisinda paylasalim. Araci sokma araya.
Muhabir: Sinyor eskisi gibi mangal partileri vermediginiz ve Lazio galibiyetine de yeterince sevinmediginiz konusuluyor neler diceksiniz.
Ozgur: Arkadasim bu sicakta ne mangali ya. etler durdugu yerde pisiyo zaten. Rakiya da ara vermek gerek sicakta fena carpiyo. Lazio macina gelince ben anlik basarilara sevinmem sene sonu sevinirim.
Muhabir: CL deki istikrarsiz sonuclari neye bagliyorsunuz.
Ozgur: Benden duymus olmayin. Pembeli siciliya mafyasi bana misilleme yapmak icin yunan mafyasiyla anlasmis. AEK ya vermisler gazi. Grubun en kotu takimi kafaya oynuyo. Ama en son Bremen macini 2-0 kazanarak oyunlarini bozdum. Simdi onumuzdeki Arsenal macindan puan alip AEK nin puan kaybetmesini bekliyoz.
Muhabir: Sinyor Ozgur sanki eskisi gibi mutlu deilsiniz espriler yapmiyorsunuz kariyer hikayeniz sonuk geciyor sanki.
Ozgur: Arkadas konusturmayin beni. Herkesin bir derdi var duru icerisinde. Ilerleyen zamanlarda cok carpici gelismeler olacak. Simdi konusursam Italya sallanir. simdilik bu kadar. Arrivederci..
Mesaj Yetkileri